Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin pune condiţii pentru a continua la Dinamo! "Nu pot aşa. Lumea îmi spune că sunt nebun"

Dusan Uhrin pune condiţii pentru a continua la Dinamo! "Nu pot aşa. Lumea îmi spune că sunt nebun"

Dinamo București

Comentarii

Abia ajuns în "Ştefan cel Mare", antrenorul ceh Dusan Uhrin pune condiţii pentru a continua. El a menţionat că are un an şi jumătate de contract, dar conducerea trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Cum continuă Dusan Uhrin la Dinamo

Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Pentru moment, "câinii" par salvaţi de la retrogradarea directă, în condiţiile în care Gaz Metan şi Academica Clinceni nu ar urma să obţină licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1. 

Dusan Uhrin a venit încă o dată pentru a salva echipa de la retrogradare, dar îşi doreşte să vadă că şefii fac eforturi pentru a pune la dispoziţie aspectele necesare unei reconstrucţii. 

"Am contract pentru un an şi jumătate, dar sunt multe lucruri. Nu pot stă fără jucători, fără o structură stabilă a echipei, a clubului. Este important pentru mine să văd că clubul face ceva. Tot mai greu, da. Asta este sigur.

Nu mă întrebaţi mai multe, că sunt nebun. Toată lumea îmi spune că sunt nebun, familia nu că s-a obişnuit, dar mulţi prieteni din România mi-au spus asta. Am venit pentru ralaţia cu fanii, pentru că în mod normal nu aş fi venit niciodată. La fel, anul trecut am antrenat gratis", a declarat Dusan Uhrin. 

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. U Craiova 1948 – 21, 6. Chindia Târgovişte – 19, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 10, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.

 

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare