Experiențe împreună.
You are here:

Duşan Uhrin rămâne optimist: ”Putem bate CFR, dar avem probleme de efectiv!” Ce spune despre plecarea lui Buş

Duşan Uhrin rămâne optimist: ”Putem bate CFR, dar avem probleme de efectiv!”  Ce spune despre plecarea lui Buş
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

La finalul partidei, Duşan Uhrin a recunoscut forţa noului lider al Ligii 1, dar crede că echipa sa putea marca mai mult în prima repriză: ”Puteam să marcăm de trei ori în prima repriză. Cred că am pierdut pentru că au fost spaţii mari în defensiva noastră. E greu să revenim în faţa unei echipe precum Craiova. Jucătorii mei au arătat că pot mai multe. Nu am avut nici noroc, avem nişte probleme, eu încerc să ţin jucătorii departe de problemele interne. Ei sunt doar jucători şi trebuie să se concentreze pe meseria lor” a spus Uhrin, după meci.

Uhrin crede totuşi că în ciuda problemelor, echipa sa poate câştiga împotriva CFR-ului în etapa viitoare: ”Putem câştiga împotriva CFR-ului, dar trebuie să schimb o mulţime de poziţii, dar avem jucători tineri şi vom juca probabil cu ei. Nu avem foarte mulţi la dispoziţie” a spus cehul.

Vârful echipei sale pare la un pas de despărţirea de Gaz Metan. Duşan Uhrin a confirmat-o după meci: ”Buş este un jucător important pentru noi, dar depinde de el unde va juca. Nu depinde deloc de mine, e clar că trebuie să ne uităm după jucători noi”

După acest succes, oltenii sunt lideri în Liga 1 până la partida CFR-ului. Au marcat Roberto Romeo ’21 pentru Gaz Metan şi Valentin Mihăilă ’39 şi Alexandru Cicâldău ’54 pentru Craiova.

În minutul 71, gazdele au rămas în inferioritate numerică, Sergiu Buş fiind eliminat după ce i-a adresat injurii arbitrului asistent. În acelaşi minut a primit cartonaş roşu şi Marius Constantin, aflat pe banca de rezerve.

viewscnt
Articole similare