Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E BOMBA momentului! Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Kylian Mbappe. Francezul o lasă pe PSG! La ce formaţie ajunge pentru o sumă URIAŞĂ

E BOMBA momentului! Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Kylian Mbappe. Francezul o lasă pe PSG! La ce formaţie ajunge pentru o sumă URIAŞĂ

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe este fără doar şi poate cel mai interesant nume care poate intra pe piaţa transferurilor. Jurnalistul spaniol Juan Manuel Estrada anunţă că francezul va juca la Real Madrid!

Kylian Mbappe este marele vis al preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez. Spaniolii se întrec în informaţii despre fotbalistul francez, considerat viitorul mare star al fotbalului mondial, după ce Leo Messi şi Cristiano Ronaldo îşi vor încheia hegemonia.

Leo Messi a câştigat luni al 6-lea Balon de Aur din cariera sa şi l-a devansat pe Cristiano Ronaldo, marele său rival. Primul fotbalist de la Real Madrid care a prins un loc apropiat de câştigătorul din acest an a fost Eden Hazard, locul 13! Jurnalistul spaniol Juan Manuel Estrada dă asigurări că în viitor, lucrurile se vor schimba: "Vom vedea cât de curând un alt jucător al Realului ridicând din nou Balonul de Aur. Cine? Kylian Mbappe o va face, din postura de jucător al Madridului. Pentru că el este următorul şi cel mai mare transfer pe care îl va realiza Florentino Perez" a declarat jurnalistul spaniol. Real Madrid a fost depăşită de Barcelona la acest capitol: catalanii au 12 Baloane de Aur în palmares (6 câştigate de Messi), în timp ce Real Madrid are doar 11.

Kylian Mbappe la Real Madrid. Francezul a refuzat deja prelungirea cu PSG

În urmă cu nu foarte mult timp, Paris Saint-Germain i-a oferit lui Kylian Mbappe un nou contract, dar Telefoot relatează că impresarul fotbalistului îi ţine pe "ignore" pe parizieni şi încă nu a răspuns ofertei primite de clientul său.

Astfel că oficialii de la PSG nu stau pe loc şi au transformat prelungirea contractului lui Mbappe prioritatea numărul 1 pentru club. Parizienii sunt conştienţi că Mbappe este mai mult decât tentat de probabilitatea de a juca la Real Madrid şi vor să îi ofere un salariu "astronomic", la fel ca al lui Neymar, ceea ce l-ar transforma pe tânărul Mbappe în unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti ai lumii. Nici Real Madrid nu se lasă! Spaniolii sunt siguri că Florentino Perez îi pregăteşte un salariu uriaş, care va depăşi 30 de milioane de euro pe an. Mai mult, madrilenii sunt gata să facă un gest fără precedent: drepturile de imagine ale fotbalistului nu vor fi împărţite cu clubul, aşa cum s-a întâmplat mereu în cazurile Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham sau Cristiano Ronaldo. Presa spaniolă scria recent că Real Madrid va plăti 400 de milioane de euro pentru super starul naţionalei Franţei şi al lui PSG, cel mai scump transfer din istoria fotbalului şi din istoria clubului condus de Florentino Perez.

Cine este Juan Manuel "Pipi" Estrada

Născut la Gijon, în Asturia, Jose Manuel Estrada Calzada are 62 de ani şi este unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti spanioli. A fost director al Telecinco şi corespondent pe lângă formaţia Real Madrid sau pe lângă naţionala Spaniei. A mai lucrat pentru La Sexta şi Interconomia TVIn cercurile de la Madrid este considerat un apropiat al lui Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a preşedintelui de la Real Madrid, Florentino Perez.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare