Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E clar cât se pricepe mama lui Ronaldo la fotbal. Postare incredibilă: "Cristiano a salvat-o pe Juventus de la retrogradare"

E clar cât se pricepe mama lui Ronaldo la fotbal. Postare incredibilă: "Cristiano a salvat-o pe Juventus de la retrogradare"galerie foto

Juventus

Comentarii

Juventus a câştigat anul acesta al optulea titlu consecutiv în Italia şi primul cu Ronaldo în lot. Amănunt care îi este complet străin mamei lui Cristiano

Dolores Aveiro a postat pe contul său de Instagram următorul mesaj: "Cristiano, acel jucător care a salvat-o pe Juventus de la retrogradare şi care i-a adus din nou titlul după aproape 20 de ani de secetă. Incredibil". Deasupra, mama lui Cristiano a scris "Mândria mea, fiul meu". După câteva ore, postarea a fost ştearsă.

Juventus a retrogradat o singură dată în istoria sa, în vara lui 2006, ca urmare a scandalului Calciopoli, iar în ultimii ani a redevenit cea mai puternică echipă a Italiei. A câştigat opt titluri consecutive, iar Cristiano Ronaldo a fost adus în vara anului trecut, pentru 105 milioane de euro, în speranţa că "Bătrâna Doamnă" va cuceri şi Liga Campionilor. În primul său sezon la Juve, Cristiano şi coechipierii săi au părăsit competiţia în sferturile de finală, fiind eliminată de Ajax.

Afla mai multe despre: cristianomamadolores aveiro 

viewscnt
Articole similare