Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E destinaţia lui Dan Petrescu? "Bursucul", pe stadionul unui lider din Europa! Are relaţii excelente cu preşedintele. Unde e acum FOTO

E destinaţia lui Dan Petrescu? "Bursucul", pe stadionul unui lider din Europa! Are relaţii excelente cu preşedintele. Unde e acum FOTOgalerie foto
Comentarii

Dan Petrescu e liber de contract din februarie, atunci când s-a despărţit de Kayserispor, iar în aceste zile se află în Cipru. Jurnaliştii l-au surprins pe stadion în timpul meciului liderului Apollon Limassol cu AEK Larnaca, la care a asistat din tribună, fiind fotografiat.

Fostul antrenor al lui CFR Cluj îşi pregăteşte revenirea pe banca tehnică a unei echipe, iar acum pare mai aproape de o nouă experienţă în străinătate, după cele trei titluri de campion cucerite cu echipa din Gruia. Recent, antrenorul a fost surprins în Cipru. 

E destinaţia lui Dan Petrescu? "Bursucul" a fost surprins pe stadion, în Cipru

Apollon Limassol conduce play-off-ul primei ligi din Cipru, cu 72 de puncte, la egalitate de puncte cu Omonia. Liderul a învins AEK Larnaca, acasă, pe stadionul Tsirion, cu 3-1, iar la cele 90 de minute a asistat şi Dan Petrescu

Kerkida a publicat două fotografii cu Dan Petrescu în tribună, singur, în timp ce urmărea partida. Jurnaliştii ciprioţi nu au dezvăluit motivul pentru care românul a apărut pe stadion, dar au aflat că acesta are o relaţie bună cu un fost preşedinte de club din Cipru. 

Dan Petrescu, relaţii excelente cu un fost preşedinte de club din Cipru

"Am fost informaţi că Dan Petrescu menţine relaţii excelente cu fostul preşedinte al lui Aris, Stavros Demosthenous. Românul se află în Cipru în aceste zile şi nu a ratat oportunitatea de a vedea meciul de pe Tsirion de aproape", a scris sursa citată. 

În timp ce Apollon Limassol şi Omonia se află în play-off-ul primei ligi din Cipru, Aris Limassol e aproape de promovarea din liga secundă. Echipa alb-verde e pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Paeek, şi e aproape de revenirea pe prima scenă.

De cealaltă parte, Apollon şi AEK Larnaca au antrenori sub contract până în vara anului următor. 

Victor Piţurcă "l-a citit" pe Dan Petrescu şi a vorbit despre ce-şi doreşte să facă antrenorul. De asemenea, fostul selecţioner a mai aflat, din discuţii cu impresari, că intenţia fostului tehnician de la CFR Cluj e de a conduce o echipă cât mai repede: "El antrenează orice echipă. Am mai stat de vorbă cu impresari şi mi-au zis că el vrea să antreneze imediat. S-a terminat repede experienţa din Turcia, probabil a primit un semnal de alarmă. E un lucru bun că îşi doreşte să antreneze, să nu stea deloc, faţă de mine spre exemplu”, a spus Victor Piţurcă, pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu ciprudan petrescu antrenordan petrescu echipacfr clujdan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare