Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E diferenţă mare”. Alegerile lui Edi Iordănescu pentru ”finala” cu Elveţia, dezbătute: ”Pare că e mulţumit cu calificarea” | EXCLUSIV

”E diferenţă mare”. Alegerile lui Edi Iordănescu pentru ”finala” cu Elveţia, dezbătute: ”Pare că e mulţumit cu calificarea” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România va juca ”finala” cu Elveţia pentru primul loc în grupa I din preliminariile EURO 2024, iar primul ”11” ales de selecţionerul Edi Iordănescu a fost analizat de expertul Orange Sport, Basarab Panduru.

România se va duela în această seară cu Elveţia, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în ultima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Tricolorii au nevoie de cel puţin un punct pentru a termina calificările pe primul loc, chiar peste adversara de astăzi.

Panduru: ”A zis să mai încerce cu nişte jucători”

Iar Edi Iordănescu a mizat pe o echipă de start inedită, cel puţin de la mijloc în sus, acolo unde a efectuat mai multe modificări faţă de partida cu Israel, în urma căreia ”tricolorii” şi-au asigurat prezenţa la EURO 2024.

Iar alegerile făcute de selecţioner în privinţa primului ”11” au fost dezbătute şi în studioul Orange Sport, acolo unde expertul Basarab Panduru a punctat diferenţele existente între jucătorii de pe aceeaşi poziţie în teren.

”Pare că e mulţumit cu calificarea şi a zis să mai încerce cu nişte jucători. Moruţan, doar rezervă, Cicâldău şi el cam tot pe acolo. Cred că vrea să-i vadă pe toţi, deşi tu trebuie să nu pierzi ca să (n.r. termini pe primul loc).

La mijloc, în afară de Stanciu, toţi nu sunt titulari. Moruţan nu poate să joace niciodată în faţa lui Ianis şi nici Cicâldău şi Marius Marin în faţa lui Stanciu. Eu zic că e diferenţă mare între Răzvan Marin şi Cicâldău”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Echipa de start a României pentru meciul cu Elveţia: Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - M. Marin, Stanciu, Cicâldău - Coman, Alibec, Moruţan

Cât despre echipa de start a Elveţiei, Basarab Panduru a avut o reacţie categorică.

”E un prim 11 foarte slab. Elveţia cred că e cea mai slabă echipă din urna 1. Nu dai pe nimeni mai mult 20 de milioane, hai să zicem 30. Primul ăsta 11 mi se pare foarte slab”, a adăugat analistul Orange Sport.

Echipa de start a Elveţiei: Mvogo – Elvedi, Akanji, Okafor, Xhaka-cpt., Rodriguez, Garcia, Vargas, Ndoye, Aebischer, Shaqiri

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaedi iordanescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare