Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E fix opusul a ceea ce se spune! O zic în premieră" Mourinho a rupt tăcerea despre Salah. De ce a plecat egipteanul de la Chelsea

"E fix opusul a ceea ce se spune! O zic în premieră" Mourinho a rupt tăcerea despre Salah. De ce a plecat egipteanul de la Chelsea

Premier League

Comentarii

Egipteanul Mohamed Salah e fără îndoială omul momentului în fotbal şi nu puţini specialişti îl văd pe starul lui Liverpool favorit în acest moment la câştigarea Balonului de Aur.

Golgheter în Premier League şi aflat pe primul loc în cursa pentru Gheata de Aur, Salah a dus-o pe Liverpool la un singur pas de finala Ligii Campionilor, iar suma de transfer plătită de "cormorani" Romei în vara trecută - 42 de milioane de euro - pare acum un chilipir.

"O nedreptate! Eu l-am CUMPĂRAT pe Salah!"

Performanţele spectaculoase ale egipteanului i-au făcut pe fanii din Premier League să-l arate cu degetul pe Jose Mourinho, omul aflat pe banca lui Chelsea în momentul în care londonezii au decis să renunţe la mijlocaşul ofensiv pentru 15 milioane de euro.

La mai bine de doi ani după ce Salah se despărţea de Chelsea, după aproape două sezoane în care nu a reuşit să se impună în echipă, Jose Mourinho a decis să vorbească deschis despre cum a ajuns în situaţia de a renunţa la egiptean.

Mourinho spune că el este omul care a decis aducerea egipteanului, nu cel care a vrut să-l vândă.

"E prima oară când voi spune asta, dar e vorba despre o altă nedreptate care mi se face! Oamenii spun că eu am fost cel care l-a vândut pe Salah şi este chiar opusul. Eu l-am cumpărat pe Salah! Eu eram manager când Salah a venit la Chelsea. Dar a venit la o vârstă fragedă, nu era pregătit din punct de vedere fizic şi nici din punct de vedere mental, social şi cultural să facă faţă... Era pierdut şi totul părea dificil pentru el.

Am decis să-l împrumutăm şi a fost şi dorinţa lui. Voia să joace mai mult, să se maturizeze, aşa că am decis să-l trimitem la Fiorentina. Acolo a început să se maturizeze.

Chelsea a decis să-l vândă, ok!? Iar când ei spun că eu am fost cel care l-a vândut, e o minciună! Eu l-am cumpărat şi am fost de acord să-l împrumutăm. Am crezut că era necesar. Am crezut că Chelsea are jucători de bandă. Câţiva încă sunt acolo: Willian, Eden Hazard, jucători aflaţi atunci deja la alt nivel.

Efectiv, eu l-am cumpărat pe Salah, nu l-am vândut pe Salah, dar nu mai contează. Ce contrează e că e un fotbalist fantastic şi sunt bucurost pentru tot ce i se întâmplă şi mai ales pentru că înscrie împotriva tuturor, dar împotriva noastră nu a marcat în două meciuri
", a declarat Mourinho pentru ESPN Brazilia.

Citeşte şi:

Afla mai multe despre: mourinhosalahtransferchelsealiverpool 

viewscnt
Articole similare