Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Obiceiul mai puţin ştiut al lui Mourinho. Ce face în vestiar înainte de meciuri. Mutu: ”Nu puteai să te înţelegi cu el!”

EXCLUSIV | Obiceiul mai puţin ştiut al lui Mourinho. Ce face în vestiar înainte de meciuri. Mutu: ”Nu puteai să te înţelegi cu el!”

Campionate

Comentarii

Adi Mutu a dezvăluit că Jose Mourinho pune muzică în vestiar, în încercarea de a-şi mobiliza jucătorii. În schimb, la Fiorentina a avut parte de o atmosferă mult mai liniştită.

Adi Mutu şi Jose Mourinho au lucrat pentru o scurtă perioadă la Chelsea, înainte ca ”Briliantul” să fie dat afară. A fost însă o perioadă suficientă pentru ca Mutu să-l cunoască într-o anumită măsură. Printre altele, fostul internaţional român spune că Mourinho pune muzică la volum ridicat în vestiar, în tentativa de a-i mobiliza pe jucători:

”De exemplu, când eram la Chelsea, Mourinho a venit cu asta (n.r. cu muzica în vestiar). Cu Ranieri, linişte totală. Pentru că Ranieri spunea că, dacă vrea careva să asculte muzică, să asculte în căşti, pentru că fiecare are tabietul lui în ziua meciului. În schimb, cu Mourinho nu puteai să te înţelegi, că era muzică maxim. Cum ajungeai la stadion, la maxim. Tocmai pentru că zicea că ne încarcă.

Uite, la Fiorentina nu voia antrenorul să se întâmple aşa ceva, pentru că atunci când juca Nakata, dacă vi-l aduceţi aminte, japonezul, se închidea într-o baie. Citea, avea tabieturile lui şi spunea că pe el îl deranjează. El se punea ca ”turcu” şi citea o carte sau nu ştiu ce citea”, a declarat Adi Mutu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: jose mourinhoadi mutuchelseaprandelli 

viewscnt
Articole similare