Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E foarte corect să joci în funcţie de rezultat” Panduru, primele concluzii după Macedonia de Nord - România EXCLUSIV

”E foarte corect să joci în funcţie de rezultat” Panduru, primele concluzii după Macedonia de Nord - România EXCLUSIV
Comentarii

La Sport Report, Basarab Panduru a tras primele concluzii după remiza României din Macedonia de Nord

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

Ca urmare a rezultatelor de miercuri, tricolorii se menţin pe locul trei în clasamentul grupei. La meciul de la Skopje au asistat aproximativ 6.000 de spectatori.

La Sport Report, Basarab Panduru a analizat partida de la Skopje: ”Dacă la începutul celor 3 meciuri ne spunea cineva că vom avea 7 puncte, probabil că eram mulţumiţi cu toţii. Dacă te uiţi la meciul din seara asta te intrebi de fapt ce am vrut. Totul a fost cam dat peste cap, chiar dacă practic noi eram mai odihniţi faţă de ei, care au mers în Islanda. Totuşi, nu ştiu dacă am fost mai proaspeţi ca ei, n-am putut să-mi dau seama. Rezultatul este bun, punctele sunt de fapt bune şi tinând cont de context, nu e uşor să treci prin toate problemele, fără atacant, Rotariu covid, cu Ianis covid. Probabil primul 11 arăta diferit cu un singur jucător, daca Ianis nu avea covid” a spus Pandi.

Doi jucători ai formaţiei gazdă i-au atras atenţia expertului Telekom Sport: ”Am văzut că macedonenii au încercat să joace ceva, dar cred că atât pot. Elmas şi Bardhi ştiu jocul, driblează, dar ceilalţi din faţă, nu au făcut nimic. Una peste alta, au jucat de la egal la egal cu noi, parcă în unele momente au fost puţin mai buni”

Pe de altă parte, Panduru crede că nici Rădoi nu a putut alinia cel mai bun 11, drept pentru care naţionala nu a impresionat în Macedonia de Nord: ”În afară de Alibec a fost echipa din Islanda. Doar că la un moment dat auzi că Armenia a făcut egal cu Liechtenstein şi parcă deodată, ne e bun şi egalul. E foarte corect să joci în funcţie de rezultat. Eu cred că putem arăta mai bine cu Mihăilă acolo. Nici noi nu am avut cea mai bună echipă astăzi” a explicat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

În aceeaşi grupă, Armenia a remizat acasă cu Liechtenstein, scor 1-1 (goluri Mkhitaryan ‘45+5 – penalti / Frick ’80), şi Germania a învins în deplasare Islanda, scor 4-0 (goluri Gnabry ‘4, Rudiger ’24, Sane ’56, Werner ’89).

Clasamentul grupei: 1. Germania – 15 puncte, 2. Armenia – 11 puncte, 3. România – 10 puncte, 4. Macedonia de Nord – 9 puncte, 5. Islanda – 4 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Etapa următoare programează, la 8 octombrie, meciurile Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare