Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gata! Ianis Hagi, OUT şi de la Deportivo Alaves. Schimbă echipa din nou după EURO 2024: "Acum e clar, va juca acolo"

E gata! Ianis Hagi, OUT şi de la Deportivo Alaves. Schimbă echipa din nou după EURO 2024: "Acum e clar, va juca acolo"
Comentarii

Ianis Hagi traversează din nou o perioadă extrem de dificilă a carierei, iar în vara acestui an, după Campionatul European, va schimba încă o dată echipa.

Rezervă de lux la Deportivo Alaves, Ianis Hagi nu se regăseşte în La Liga, iar în actuala stagiune a evoluat doar 605 minute în 18 meciuri în campionatul Spaniei, reuşind o singură pasă decisivă.

Uitat de multe ori pe banca de rezerve de antrenor, mijlocaşul român nu va mai continua în La Liga. După Campionatul European, unde, cel mai probabil, va face parte din lotul convocat de Edward Iordănescu, Ianis Hagi va schimba din nou echipa.

Conform declaraţiilor oferite de Victor Becali, fiul lui Gheorghe Hagi va reveni la echipa de care aparţine. Oficialii lui Rangers sunt interesaţi de serviciile mijlocaşului român şi vor să-l pastreze pe Ianis Hagi pentru stagiunea următoare.

„Situaţia lui Ianis într-un fel e clară: se întoarce la echipa lui. El este împrumutat, se întoarce la echipa lui, la Rangers. (n.r. despre un posibil transfer la Galatasaray) Poate să fie ceva adevăr, habar nu am, dar nu a existat an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray” , a declarat Victor Becali pentru sport.ro.

  • 2,5 milioane de euro valorează Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagideportivo alaves 

viewscnt
Articole similare