Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E gluma sezonului de pe reţelele de socializare! Dinamoviştii, luaţi peste picior de o echipă din play-off: "Astra - Dinamo se va reju..."

E gluma sezonului de pe reţelele de socializare! Dinamoviştii, luaţi peste picior de o echipă din play-off: "Astra - Dinamo se va reju..."galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Deşi a pierdut meciul din ultima etapă a sezonului regulat, 0-1, cu FC Viitorul, CSM Poli Iaşi a prins un loc în play-off-ul Ligii I. Totul datorită Astrei, care a câştigat meciul cu Dinamo, scor 2-0, şi i-a trimis pe "câini" în play-out.

Însă, din cauza condiţiilor meteorologice, prima etapă din play-off şi din play-out a fost amânată, astfel că moldovenii mai au de aşteptat până să debuteze în play-off. La postarea în care se anunţa că meciul cu CFR Cluj a fost amânat, ieşenii au primit un mesaj în care scria că în play-off ar fi meritat să fie Dinamo în locul lor.

Iar răspunsul venit din partea clubului a stârnit hohote de râs pe reţelele de socializare. "OFICIAL! Meciul Astra - Dinamo se va reju... Ah, ba nu. Dinamo e tot în Playout" , a fost mesajul postat de contul oficial al clubului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamoiasiplay offliga 1fc viitorulcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare