Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E greu să câştigi un meci doar cu 30 de minute bune” Eliminaţi din Liga Campionilor, dinamoviştii îşi îndreaptă privirile spre campionat

”E greu să câştigi un meci doar cu 30 de minute bune” Eliminaţi din Liga Campionilor, dinamoviştii îşi îndreaptă privirile spre campionat

Handbal

Comentarii

Dinamo a făcut o primă repriză foarte bună cu Sporting (15-11), în returul barajului pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, dar echipa a arătat cu altfel în partea secundă. Jucătorii lui Constantin Ştefan au intrat relaxaţi în teren după pauză, iar asta i-a costat victoria (26-27).

”E greu să câştigi un meci doar cu 30 de minute bune. Am fost altă echipă după pauză, nu am mai avut acelaşi joc exact, nu au mai funcţionat nici apărarea, nici atacul. Nu îmi dau seama ce s-a întâmplat de am avut această cădere. Am pierdut pe mâna noastră, nu ne-au surprins cu absolut nimic, ştiam exact ce e de făcut. Ştiam că au un joc foarte bun cu pivotul. Ne-am apărat bine la extreme, nu ne-a mai dat Nikcevic atâtea goluri, dar din păcate am pierdut pe mâna noastră, noi ne-am făcut meciul greu şi noi le-am oferit această victorie.

Nu înţeleg de ce după 30 de minute de joc bun trebuie să avem această cădere şi nu este prima oară. Se întâmplă constant când avem 2-3 goluri avans la pauza să fim altă echipă în repriza a doua. Nu pot să îmi imaginez de ce. Nu avem voie să facem asta, mai ales la acest nivel. Când jucăm cu o echipă atât de bună şi atât de disciplinată nu avem voie să facem aceste greşeli, să intrăm relaxaţi. A fost această cădere şi în primele 5 minute ei au anulat avantajul nostru. Munceşti 30 de inute ca să dai cu piciorul acestei şanse. Mă gândesc la suporteri care au fost minunaţi, au venit cu o oră înainte, a fost sala plină, a fost o atmosferă cum nu am mai trăit până acum şi am câţiva ani de când sunt la DInamo”, a spus Dan Savenco la finalul meciului cu Sporting CP.

Dinamoviştii îşi îndreaptă acum toate privirile spre campionatul intern: ”Trebuie să ne axăm pe campionat pentru că avem de recuperat foartemulte puncte şi va fi foarte greu să terminăm pe primul loc.

Avem meci foarte greu la Focşani, apoi vine Cupa României pe care trebuie să o câştigăm. Trebuie să analizăm foarte bine acest meci, pentru că trebuie să învăţăm. Nu putem să trecem peste, pentru că ar fi păcat”, a mai spus Savenco.

Afla mai multe despre: dan savencohandbal 

viewscnt
Articole similare