Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E important că am câştigat” Bogdan Stelea despre şansele de calificare ale României: ”Putem spera, dar avem de luptat”

”E important că am câştigat” Bogdan Stelea despre şansele de calificare ale României: ”Putem spera, dar avem de luptat”
Comentarii

Bogdan Stelea a vorbit despre victoria naţionalei în partida contra Islandei

România a obţinut prima victorie după patru înfrângeri consecutive, în faţa Islandei, scor 2-0. ”Tricolorii” s-au impus graţie golurilor lui Man şi Stanciu şi au reintrat în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Fostul mare portar al echipei naţionale, Bogdan Stelea a comentat victoria primei reprezentative în Islanda: ”Nu avem de unde să ştim dacă este un start sau ce o să se întample. Important este că au reusit să castige, e un lucru bun, dar rezultatele bune trebuie legate în continuare. Oricum, au un meci accesibil, aici acasă, sper să reuşească să castige, iar având deja două victorii, moralul o să fie totul altul pentru Macedonia” a spus Stelea.

În opinia fostului portar, naţionala poate spera la calificarea din grupă: ”Putem spera, dar rămâne în continuare de luptat. Dacă reuşim să obtinem 9 puncte automat faţă de cei din Macedoania care sunt peste noi avem un ascendent, pentru că am reuşit să avem două victiorii. Dar calificarea nu e rezolvată pentru că avem de jucat meciuri şi de câstigat” a mai adăugat Bogdan Stelea.

Următoarele partide ale tricolorilor în această lună sunt:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21.45 – Arena Naţională (Bucureşti);
8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21.45 – Tose Proeski Arena (Skopje).

Clasamentul Grupei J: 1. Armenia - 10 puncte, 2. Germania - 9 puncte, 3. Macedonia de Nord - 7 puncte, 4. România - 6 puncte, 5. Islanda - trei puncte, 6. Liechtenstein - niciun punct.

Afla mai multe despre: bogdan stelea 

viewscnt
Articole similare