Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E în pericol Astra? Dani Coman, o nouă intervenţie: "În România, cine ţipă mai tare are dreptate"

E în pericol Astra? Dani Coman, o nouă intervenţie: "În România, cine ţipă mai tare are dreptate"

Astra Giurgiu

Comentarii

Dani Coman a afirmat faptul că Astra Giurgiu nu va retrograda şi nu va păţi nimic din cauza vitaminizării ilegale a celor trei fotbalişti.

Dani Coman afirmă că Astra Giurgiu nu va retrograda

Preşedintele celor de la Astra Giurgiu, Dani Coman, a declarat faptul că echipa nu va retrograda. Clubul giurgiuvean nu va păţi nimic din cauza problemelor cauzate de Ioniţă, Fatai şi Seto, deoarece jucătorii şi-au făcut vitaminizarea pe cont propriu, fără ca Astra să fie implicată în vreun fel.


"Clubul Astra nu este în culpă, nu a fost o acţiune colectivă a echipei. Jucătorii au mers pe cont propriu acolo, au făcut vitaminele pe care le-au făcut. Nu aş vrea să învinovăţesc pe nimeni pentru că eu am văzut actele doveditoare de la clinica respectivă şi ne arată tuturor că sunt 100 de ml ceea ce înseamnă că au voie să facă.

Nu vom fi retrogradaţi aşa cum s-a scris în presă în ultima perioadă. Probabil că pe undeva este şi greşeala noastră că am văzut că în România cine ţipă mai tare are dreptate. Noi am încercat să fim decenţi, am încercat să respectăm pe toată lumea, să spunem lucrurilor pe nume chiar dacă uneori deranjează.", a declarat Dani Coman.

Astra Giurgiu a reziliat contractele celor trei fotbalişti implicaţi în vitaminizarea ilegală şi aşteaptă o decizie definitivă privind viitorul clubului, care va veni în luna aprilie.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare