Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E la mare căutare! Wolverhampton e gata să facă o ofertă oficială pentru un internaţional de tineret. Detalii de ultimă oră

E la mare căutare! Wolverhampton e gata să facă o ofertă oficială pentru un internaţional de tineret. Detalii de ultimă oră

Stranieri

Comentarii

Dennis Politic este la mare căutare în fotbalul britanic. Tânărul fotbalist român este dorit de Aston Villa, dar mai nou a intrat şi pe lista lui Wolverhampton.

Nu mai departe de ieri, presa din Anglia a scris despre interesul formaţiei din Premier League, Aston Vila pentru Dennis Politic.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani a lăsat o impresie bună în tricoul formaţiei Bolton Wanderers, iar Birmingham Mail scrie că pe lângă Villa, Wolverhampton este gata să facă o ofertă oficială pentru el.

Scouterii lui Nuno Espirito Santos l-au urmărit în ultimele săptămâni pe Dennis Politic, iar informaţiile au fost pozitive. Wolves va reveni se pare cu o ofertă în iarnă pentru tânărul fotbalist român, care a marcat două goluri în 11 meciuri în acest sezon.

Dennis Politic este fost internaţional Under 17 al României şi stagiunea trecută a contribuit la promovarea formaţiei Salford City. 

Cine este Dennis Politic

În vârstă de 19 ani, Dennis Politic a început fotbalul în Braşov, iar în 2012 s-a mutat în Marea Britanie cu părinţii, care au renunţat la locurile de muncă din ţară pentru a fi alături de el. Mai întâi, Dennis a semnat cu Manchester United, apoi a ajuns la Bolton.

"A mai fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”, spunea antrenorul care l-a descoperit pe Dennis, Laurian Păun, în momentul plecării fotbalistului în Marea Britanie.

Afla mai multe despre: dennis politic 

viewscnt
Articole similare