Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E mai greu să joci în Liga 2 decât în Liga 1". Cum a primit Adi Popa vestea că UEFA nu se opune promovării Stelei: "Ţine de meseria noastră"

"E mai greu să joci în Liga 2 decât în Liga 1". Cum a primit Adi Popa vestea că UEFA nu se opune promovării Stelei: "Ţine de meseria noastră"

Steaua

Comentarii

Fotbalistul Stelei Bucureşti, Adrian Popa (33 de ani), aşteaptă reluarea Ligii 2 şi doreşte suporteri pe stadion. De asemenea, a reacţionat după poziţia venită de la UEFA în privinţa clubului.

Adi Popa, înainte de reluarea Ligii 2

"Mi se pare că e mult mai greu să joci în Liga 2 decât în Liga 1. Ăsta e sentimentul meu, e mult mai fizic şi mi se pare mai dificil în Liga 2 decât în Liga 1. Vreau să fiu sănătos să duc cu bine pregătirea şi aştept cu nerăbdare prima etapă", a declarat atacantul Stelei. 

Recent, UEFA s-a pronunţat în privinţa dreptului de promovare al Stelei Bucureşti. Conform răspunsului, nicio regulă UEFA nu interzice cluburile deţinute de stat. Informaţi a fost comentată din interiorul echipei. 

"Nu e ceva bătut în cuie, noi nu ne gândim la acest lucru, noi suntem plătiţi, trebuie să intrăm pe teren şi să câştigăm fiecare meci fie că avem voie, fie ca nu avem voie. Ţine de meseria noastră. Pentru noi ar fi un dezavantaj să jucăm fără spectatori, pentru că la mai toate meciurile unde am avut suporterii alături am avut rezultate bune şi ne ajută foarte mult.

Sunt renumiţi suporterii Stelei. Sperăm să nu vină şi val cinci şi şase, că văd că se anunţă unul după altul, sperăm unul să ne sară sau să se ia măsuri astfel încât să poată veni lumea la stadion, pentru că pe 30 de mii de locuri încap 2-3 mii fără să pună în pericol pe nimeni", a mai spus Adrian Popa. 

Steaua Bucureşti e pe locul şase în Liga 2, cu 28 de puncte, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul de promovare. Următorul meci al "militarilor" e programat pe 26 ianuarie, în deplasare cu Unirea Constanţa. 

Afla mai multe despre: adrian popaadi popa steaua 

viewscnt
Articole similare