Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o situaţie dificilă. Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu. O să vorbesc cu băieţii să scriem o carte”. Passaglia dă cărţile pe faţă după victoria de la Arad

”E o situaţie dificilă. Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu. O să vorbesc cu băieţii să scriem o carte”. Passaglia dă cărţile pe faţă după victoria de la Arad

Superliga

Comentarii

Poli a obţinut o victorie importantă la Arad, dar ieşenii încă par victime sigure ale retrogradării. Situaţia dificilă de la club a cauzat majoritatea problemelor echipei, iar Passaglia nu mai poate îndura condiţiile insuportabile din Copou.

Învingători la Arad, cu scorul de 2-1, ieşenii au obţinut trei puncte importante în lupta de salvare de la retrogradare. Singura speranţă a lui Poli pare a fi evitarea celor două ultime locuri şi câştigarea barajului de retrogradare, însă situaţia nu este atât de simplă.

Cu două meciuri rămase, împotriva lui Hermannstadt şi Gaz Metan, ieşenii ar trebui să se impună în ambele partide şi să fie ajutaţi de alte rezultate. Astfel, trupa lui Napoli visează la rămânerea în prima divizie, deşi nu pare probabil.

Passaglia dă cărţile pe faţă după victoria de la Arad

După victoria cu UTA, Passaglia a dezvăluit câteva detalii din spatele culiselor din Copou. Neplătiţi de luni bune, fără un preşedinte la club şi înconjuraţi constant de un aer de nesiguranţă, jucătorii lui Poli nu au avut parte e condiţiile necesare performanţei în acest sezon.

”Poate suntem idioţi că am venit să jucăm aici, pentru că nu putem avea o siguranţă. De exemplu, ultimul salariu primit a fost în ianuarie, ultima tranşă a fost pe 19 decembrie.

Suntem singuri la echipă, mergem mereu cu autobuzul, dar sunt mulţi oameni la echipă care muncesc, cum e Marius Onofraş, Ghiţă, care iubesc cu adevărat echipa. Acum nu avem preşedinte, nu avem pe nimeni care să vină în vestiar să ne încurajeze.

E o situaţie foarte dificilă, nu există respect pentru jucători în prima ligă, într-o ţară atât de mare ca România, într-un oraş atât de mare ca Iaşi. Nu e corect să ai jucători în prima Ligă, profesionişti, de exemplu, am plecat din ţara mea pentru a veni aici pentru un vis, vrem să fim fotbalişti profesionişti şi apoi te antreneazi pe un teren de amatori.

Mergem la meciuri cu 14-15 jucători, poate următorul meci o să jucăm doar zece jucători. O să luptăm până la sfârşit. Poate putem produce miracolul, o să vorbesc cu băieţii să scriem o carte, pentru că, de exemplu, am pierdut un meci din cauza nocturnei. Am schimbat de nunumărate ori antrenorul şi multe alte lucruri pe oamenii nu le ştiu”, a declarat Passaglia.

În urma unei victorii importante, Nicolo Napoli a avut cuvinte de laudă pentru baieţii săi şi a recunoscut că este fericit de rezultat.

”Felicit băieţii pentru meciul foarte bun, am luptat până în ultima secundă. În ultimele 20 de minute am suferit, pentru că ei au încercat să egaleze. Mai bine că am câştigat pentru noi”, a concluzionat tehnicianul lui Poli.

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1passagliapoli iaşiuta araduta iaşinicolo napoli 

viewscnt
Articole similare