Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial: Jorge Lorenzo la Honda

E oficial: Jorge Lorenzo la Honda

Moto

Comentarii

E oficial, Jorge Lorenzo va fi partenerul lui Marc Márquez la Honda în următoarele două sezoane în echipa Honda Repsol MotoGP. Anunţul a fost făcut chiar de firma japoneză printr-un comunicat de presă.

Aceştia i-au urat bun venit spaniolului ce a semnat un contract pe doi ani, care în ultimul an s-a aflat sub contract cu Ducati.

"Marca" anunţă această mutare ca fiind una bombă, iar că cei doi spanioli ar putea aduce multe titluri echipei japoneze. Cei doi piloţi au împreună 7 titluri mondiale la clasa regină, 4 titluri pentru Marquez(2013, 2014, 2016 şi 2017) şi 3 pentru Lorenzo (2010, 2012 şi 2015).

Marc Márquez a spus în timpul cursei de la Mugello, că rolul său în alegerea partenerului este doar consultativ şi că totul depinde de direcţia tehnică a echipei, adică de Alberto Puig.

Singurul lucru pe care Marc la cerut a fost un pilot puternic pentru a ridica nivelul echipei pentru a caştiga titlul la constructori.

Jorge Lorenzo va fi al cincilea pilot spaniol care va concura pentru cea mai puternică echipă din lume după Álex Crivillé, Sete Gibernau, Dani Pedrosa şi Marc Márquez.


 

Afla mai multe despre: jorge lorenzohondaducatti 

viewscnt
Articole similare