Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial! Karim Benzema ratează meciul cu Inter Milano din Liga Campionilor. Când speră madrilenii să-l recupereze pe atacantul francez

E oficial! Karim Benzema ratează meciul cu Inter Milano din Liga Campionilor. Când speră madrilenii să-l recupereze pe atacantul francez
Comentarii

Accidentat în meciul cu Real Sociedad, Karim Benzema este indisponibil pentru partida cu Inter Milano, din etapa a şasea, ultima, a Grupei D a Ligii Campionilor, informează lequipe.fr.

Examenele medicale, efectuate duminică, au confirmat că golgheterul madrilenilor suferă de o accidentare minoră la coapsa stângă. Atacantul francez urmează să facă din nou un RMN, luni, pentru a stabili natura exactă a problemei avute şi durata indisponibilităţii sale.

Sâmbătă seară, Benzema a fost schimbat cu Jovici, în minutul 16 al meciului de la San Sebastian (2-0 pentru Real) din etapa a XVI-a a LaLiga.

Antrenorul echipei din capitala Spaniei, Carlo Ancelotti, speră să-l aibă la dispoziţie pe internaţionalul francez la derby-ul cu Atletico Madrid, programat, duminică, pe Stadionul Santiago Bernabeu.

Meciul Real Madrid - Inter va avea loc, marţi, de la ora 22:00. Ambele echipe sunt calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Acest joc va stabili câştigătoarea Grupei D, în condiţiile în care Real este pe primul loc al clasamentului, cu 12 puncte, iar adversara sa, pe locul al doilea, cu zece puncte.

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare