Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E oficial! Real Madrid şi-a găsit antrenor. A semnat până în 2020

E oficial! Real Madrid şi-a găsit antrenor. A semnat până în 2020

Real Madrid

Comentarii

''Vreau să rămân cât mai mult posibil'' la Real Madrid, a declarat Zinedine Zidane, aflat sub contract cu clubul madrilen până în 2020, respingând astfel zvonurile referitoare la plecarea sa în finalul sezonului, dar recunoscând ''uzura'' postului pentru care spune că va continua să se bată, fiind ''încă tânăr''.

''Nu, sunt aici, sunt încă aici şi sunt mulţumit să fiu aici, mereu pasionat'', a spus tehnicianul francez într-o conferinţă de presă.

''Sunt tânăr, ăsta este un lucru important, şi fac această meserie de foarte multă vreme, alt lucru la fel de important. Pasiunea mea, dorinţa mea sunt în continuare prezente. Iar cotidianul este cel care dictează totul. Ştiu unde mă aflu, cunosc exigenţa (Realului). Îmi doresc să mă bat, oricum mă voi bate tot timpul, vreau să rămân aici cât mai mult posibil'', a adăugat el.

Francezul a confirmat în ianuarie că şi-a prelungit contractul de antrenor la Real Madrid până în 2020. Dacă va merge până la capătul angajamentului, el ar putea deveni tehnicianul care a petrecut cel mai mult timp pe banca Realului în secolul XXI.

Presa spaniolă a început totuşi să speculeze despre o posibilă demisie a antrenorului francez după declaraţiile căpitanului său Sergio Ramos, potrivit căruia Zidane ar putea ''surprinde'' presa plecând atunci când este în vârf, dacă va câştiga în luna mai a treia Ligă a Campionilor la rând.

Zidane, la rândul său, a evocat vinerea trecută ''marea uzură'' provocată de acest post foarte expus, pe care îl ocupă din ianuarie 2016 şi pentru care a primit numeroase critici săptămâna trecută.

''Eu profit de fiecare zi'', a reafirmat el. ''Există multă uzură, însă sunt tânăr, nu am 75 sau 80 de ani pentru a putea spune că sunt obosit să mai antrenez. Am 45 de ani, este o vârstă foarte tânără pentru un antrenor şi mai am marjă'', a spus zâmbind francezul. 

Afla mai multe despre: real madridzinedine zidaneantrenorcontract2020uzura postuluizvonurioficial 

viewscnt
Articole similare