Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E primul punct contra FCSB-ului în deplasare” Laszlo Dioszegy, un patron fericit: ”Avem locul nostru în playoff! Visez la un meci în Europa” Primă dublă pentru jucătorii săi după remiza de la Mogoşoaia

”E primul punct contra FCSB-ului în deplasare” Laszlo Dioszegy, un patron fericit: ”Avem locul nostru în playoff! Visez la un meci în Europa” Primă dublă pentru jucătorii săi după remiza de la Mogoşoaia

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Iulian Cristea a marcat pentru FCSB, în timp ce oaspeţii au egalat prin Boubacar Fofana.  La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat. Meciul i-a produs satisfacţie patronului de la Sepsi Sf. Gheorghe:

”Este un rezultat de egalitate meritat. Puteam să câştigăm, dar puteam să şi pierdem în ultimul minut dacă portarul nostru nu avea un reflex extreordinar. Eu perosnal nu m-am certat cu nimeni. Poate de la noi unul sau doi, dar eu nu. Eu sunt un om calm şi acum, dar sunt foarte bucuros că am reuşit să scoartem primul punct contra FCSB-ului de când jucăm în deplasare. Am adus un antrenor care a reuşit să strângă nişte băieţi lângă el, cred că formăm un grup unit şi un grup bun, am demonstrat şi azi şi cred că o să avem locul nostru în play-off” a mărturisit Laszlo Dioszegy la finalul partidei.

El a anunţat că jucătorii de la Sepsi vor primi o primă dublă după acest rezultat şi a mărturisit că visează ca echipa să ajungă la un moment dat să joace în Cupele Europene: ”Nu, nu cred că ne putem implica în lupta pentru titlu. Eu cred că sunt 3 echipe care se distanţează, dar putem să ne luptăm pentru locul 4. Da, ăsta e un vis al meu să jucămn măcar un meci în cupele europene. Pare, dar încă e departe. Avem 27 de puncte. Am făcut un calcul, ca să intrăm în play-off trebuie în jur de 44-45, deci mai avem de tras. Nu este un stadion, dar aş fi preferat să jucăm aici mai mult decât să mergem la Giurgiu.  Chiar dacă gazonul nu este unul excelent, dar totuşi putem să jucăm. Deci nu avem ce să spunem de gazon sau de condiţii. Stadionul bnou sperăm că în mai o să fie gata şi o să fie condiţii bune. Degeaba facem planul pentru că vedeţi Covid trebuie să dispară. La fiecare meci câştigat au o primă.  Azi am zis că dacă scoatem un punct au o primă dublă”

În clasamentul Ligii I, FCSB este lider, cu 34 de puncte, urmat de Universitatea Craiova, care are 31 de puncte, un joc mai puţin, dar şi un golaveraj mai slab. Sepsi este pe patru, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegy,  

viewscnt
Articole similare