Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E război! VIDEO | Dică s-a enervat pe Marica şi Bratu şi îl "trimite" pe Rednic "la Dinamo, că acolo nu se mai face performanţă". Reacţia tehnicianului: "E lipsă de respect!"

E război! VIDEO | Dică s-a enervat pe Marica şi Bratu şi îl "trimite" pe Rednic "la Dinamo, că acolo nu se mai face performanţă". Reacţia tehnicianului: "E lipsă de respect!"

Superliga

Comentarii

Derby-ul FCSB - Dinamo continuă de la distanţă, chiar dacă trupa roş-albă nu a reuşit să se califice în play-off. Nicolae Dică s-a arătat extrem de deranjat de afirmaţiile tehnicianului lui Dinamo, Florin Bratu, care precizase că Mircea Rednic ar reprezenta o variantă bună pentru FCSB.

Dică e supărat şi pe Marica, jucător care s-a format la Dinamo, dar care a trecut şi prin curtea FCSB la final de carieră. Tehnicianul vicecampioanei răspunde ironic şi spune că Rednic ar fi mai potrivit la Dinamo, o echipă care a "uitat" ce înseamnă performanţa.

Mircea Rednic este ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare, în sezonul 2006-2007.

"Am văzut şi eu declaraţiile. Şi a lui Bratu, şi a lui Marica... Domnul Rednic să vină la Steaua că face performanţă...

Poate ei nu ştiu că noi am făcuit performanţă până în acest moment. Cu această echipă am mers în Europa League şi am ajuns în primăvară. Eu consider că e o performanţă pentru o echipă din România. Suntem în luptă pentru câştigarea campionatului, suntem bine, chiar dacă nu suntem pe primul loc.

Dacă aş putea şi eu să-mi dau cu părerea... Poate ar fi mai bine să se ducă la Dinamo domnul Rednic, că acolo deocamdată nu se mai face performanţă. Dacă el e un antrenor cu experienţă, care face performanţă. Şi a făcut performanţă. Mă deranjează pentru că sunt colegi de-ai mei. M-aş fi bucurat să spună că Steaua are un antrenor deocamdată şi că nu pot vorbi. Da, cred că e vorba de lipsă de respect.

Deocamdată eu sunt în obiectiv, pot să-l îndeplinesc. Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă îl îndeplinesc sau nu, dacă rămân sau nu.

Eu am rămas puţin, aşa, când am văzut declaraţiile lui Marica şi Bratu (n.r. despre venirea lui Mircea Rednic la FCSB), că ar fi bine să vină la Steaua, că e un antrenor care face performanţă... La Dinamo trebuie să se facă performanţă, că e un club de tradiţie. Poate e mai indicat acolo",
a declarat Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Vezi reacţia lui Dică în clipul de mai jos, de la minutul 4:30
 

Telekom Sport LIVE

Nicolae Dică ţine conferinţa de presă premergătoare partidei FCSB - Poli Iaşi

Posted by Telekom Sport Romania on Friday, March 30, 2018

Afla mai multe despre: nicolae dicabraturednicmaricadeclaratii 

viewscnt
Articole similare