Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E SCANDAL la Real Madrid după umilinţa suferită în faţa lui Atletico! Ce a făcut Zidane imediat după meci: ”Gest fără PRECEDENT”

E SCANDAL la Real Madrid după umilinţa suferită în faţa lui Atletico! Ce a făcut Zidane imediat după meci: ”Gest fără PRECEDENT”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a fost umilită de Atletico Madrid într-un amical disputat în Statele Unite. După meci, Zidane a avut o reacţie neaşteptată.

Real Madrid - Atletico Madrid 3-7 sună a SF. Nu a fost însă decât un meci amical programat în Statele Unite, în care cele două rivale au evoluat noaptea trecută.

”Pentru ei nu a fost doar un meci amical. Pentru noi, din păcate, da!” a subliniat Zinedine Zidane, după masacrul de la New York.

Presa spaniolă scrie că Zidane a făcut un gest fără precedent de când antrenează Real Madrid. La finalul umilinţei suferite în faţa formaţiei lui Diego Simeone, nici măcar nu a intrat în vestiarul echipei sale, refuzând să le adreseze vreun cuvânt jucătorilor săi. Presa de casă scrie că francezul a fost extrem de supărat pe prestaţia anumitor jucători trimişi aseară în teren, o parte dintre ei, lideri ai vestiarului şi fotbalişti cu greutate în lotul pe care îl conduce.

Reacţia lui Zinedine Zidane i-a surprins chiar şi pe jucătorii săi. Aceştia aşteptau reproşurile de la finalul meciului, care n-au mai venit. Francezul va convoca o şedinţă la primul antrenament de mâine, mai scrie presa madrilenă. 

Atletico Madrid a învins-o, vineri, cu scorul de 7-3, pe Real Madrid, într-un meci amical disputat în SUA.

Pentru Atletico au marcat Diego Costa, de patru ori, Joao Felix, Angel Correa şi Vitolo. De altfel, în minutul 64, Diego Costa a fost eliminat după o intrare dură asupra lui Carvajal. Şi fundaşul dreapta al Realului a primit cartonaşul roşu în urma aceleiaşi faze.

Golurile celor de la Real au fost reuşite de Nacho, Benzema şi Hernandez.
 

Afla mai multe despre: zinedine zidane 

viewscnt
Articole similare