Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E SIGUR! S-a decis viitorul lui Chipciu: pleacă din Cehia! Unde va juca din viitorul sezon

E SIGUR! S-a decis viitorul lui Chipciu: pleacă din Cehia! Unde va juca din viitorul sezon

Stranieri

Comentarii

Colonia românească de la Sparta Praga devine tot mai mică, iar în sezonul viitor Florin Niţă ar putea fi singurul "tricolor" din lotul cehilor.

Nicolae Stanciu s-a transferat în această iarnă în Arabia Saudită, la Al- Ahli, în timp ce Bogdan Vătăjelu a fost împrumutat la Jablonec şi foarte probabil nu va mai reveni la Sparta Praga în vară, urmând să-şi găsească o altă echipă unde să poată evolua constant.

Chipciu e out sigur de la Sparta

Al treilea român care va pleca de la Sparta în următoarea perioadă este Alexandru Chipciu, despre care presa din Belgia anunţă că va reveni cu siguranţă la Anderlecht din vară.



Belgienii l-au împrumutat pentru un sezon la Sparta, însă în contract nu a fost stipulată nicio clauză de cumpărare definitivă. Cum Chipciu nu a impresionat în Cehia, Sparta nu va face o ofertă, iar în ultimele etape Chipciu a rămas tot mai des pe banca de rezerve.

"În vară, Frank Arnesen (n.r. dierctor tehnic la Anderlecht) şi Michael Verschueren (n.r. director sportiv) vor trebui să găsească o soluţie", notează Voetbal Niews, precizând însă că e greu de crezut că Chipciu va fi păstrat de Anderlecht.

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare