Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E unul dintre cei mai buni din lume!” Manchester United îndemnată să ţină cu dinţii de Pogba

 ”E unul dintre cei mai buni din lume!” Manchester United îndemnată să ţină cu dinţii de Pogba

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba este în continuare un subiect de dispută printre fani şi fostele glorii ale clubului.

Indiscutabil un fotbalsit valoros, Pogba a dezamăgit de multe ori în tricoul ”diavolilor”, iar fostul mare jucător, Paul Ince, l-a puz la zid, solicitându-i plecarea.

Un alt jucător de la Manchester United, fostul portar, Mark Bosnich, îl apără în schimb pe Pogba: ”Ştiu că există multe diferenţe de opinii şi că lumea e divizată când vine vorba despre Pogba. Dar, eu cred că pentru orice club care ar vrea să renunţe la serviciile sale, primul lucru pe care trebuie să-l ia în calcul este să-şi pună întrebarea: cu cine îl înlocuiesc? E aproape imposibil să înlocuieşti un jucător ca el. Este unul dintre cei mai buni din lume şi am văzut cu toţii ce poate face” a explicat fostul portar.

”Sunt de acord cu fanii lui Manchester United, chiar şi cu oamenii din presă care cer mai multă consistenţă în jocul său, asta e de înţeles. Realmente, cred că dacă este în formă şi este jucat acolo unde trebuie, atunci el trebuie să rămână. Ar fi fantastic pentru Manchester United să rămână Pogba şi eu chiar sper să rămână” a mai declarat Mark Bosnich.

Acum în vârstă de 48 de ani, Bosnich a jucat la Manchester United între 1989 şi 1991, dar şi între 1999 şi 2001. El a mai evoluat în cariera sa pentru Chelsea, Aston Villa sau Central Coast Mariners printre altele.

  • 143 de meciuri are Paul Pogba la Manchester United
  • 31 de goluri a marcat Pogba pentru gruparea de pe Old Trafford 

Afla mai multe despre: pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare