Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E ziua decisivă pentru FCSB! Becali a anunţat numele antrenorilor aşteptaţi la negocieri. Ce i-au spus jucătorii când i-a întrebat de Dică

E ziua decisivă pentru FCSB! Becali a anunţat numele antrenorilor aşteptaţi la negocieri. Ce i-au spus jucătorii când i-a întrebat de Dică

FCSB

Comentarii

FCSB se va reuni pe 11 iunie şi încă n-are antrenor. Conform propriilor declaraţii, Gigi Becali se va întâlni astăzi cu Edward Iordănescu pentru a pune la punct ultimele detalii ale unei posibile colaborări. În cazul în care cei doi nu se vor înţelege, Nicolae Dică va reveni pe banca vicecampioanei.

"Astazi voi anunta noul antrenor, dar nu stiu cine o sa fie. Eu ziceam ca Edi, ca e 90%, dar cand vad ce spune, ca mai are un an de contract, ca a fost tot cantonamentul, deci nu are de gand sa vina. Ori Dica, da, Nicolae Dica, ori Edi. Ce sa facem, asta este. Eu am vorbit cu jucatorii si i-am intrebat. Prin Tanase, am vorbit cu el, ca e capitanul de echipa, si cu Florinel, si am intrebat ce parere au. Daca nu o sa vina Edi, am in cap sa-l pun pe asta.

Auzisem ca ar avea Benzar probleme, dar el mi-a spus ca i-ar conveni. Inseamna ca au fost informatii false. Dar nu stiu care e situatia ca niciunul nu spune "nu". Pai si le spunea: <<Pai nu mi-ai spus tu ca nu sunteti antrenati, ca va sufocati>>. <<Pai da, asa este, dar el ca si antrenor este foarte bun, face antrenamente foarte bune, doar ca trebuie sa faca antrenamente mai tari>>. Si am vorbit cu el si i-am spus: <<Mai, Dica, e posibil ca tu sa vii>>.

Voi o sa spuneti ca a plecat, ca acum vine acum inapoi, ca n-are demnitate. Demnitatea este sa vrea cineva dupa ce ai plecat sa te ia inapoi, decat sa mergi in Liga a II-a. Nu e demnitatea in Liga I? Nu inseamna lipsa de demnitate ca vine la mine, nu la FC Arges. Daca nu se concretizeaza cu Edi Iordanescu, ai noroc Dica, ia contractul, Vali Argaseala mutiplica-l, si da-i drumul la treaba.

Daca i-am spus lui Dica asta, ca vine el daca nu vine Edi, ce sens mare are sa spun de altii? El trebuie sa vada ce a gresit si sa remedieze. Adica antrenamente mai lungi ca probabil le facea prea scurte. Asa am inteles, erau bune dar prea scurte. Trebuie sa le repare el. Eu i-am spus: <<Bai, Dica, daca stau sa ma gandesc, cat ai fost tu am avut un an pierdut aiurea, la Iasi>>. Deci nu poti sa spui. Si daca stau sa ma gandesc, cat era Dica, e adevarat ca voiam mai multa posesie, dar aveam incredere in echipa, nu imi era teama in timpul jocurilor. Vreau mai multa posesie, sa ne distrugem adversarii" , a spus Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare