Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ea este jucătoarea pe care Barty şi-ar dori să o învingă la turneele viitoare: "Sper să avem viitoarea mare rivalitate din tenis!"

Ea este jucătoarea pe care Barty şi-ar dori să o învingă la turneele viitoare: "Sper să avem viitoarea mare rivalitate din tenis!"

Tenis

Comentarii

Asleigh Barty a reuşit să atragă toată atenţia odată cu triumful de la Roland Garros, care a trimis-o pe locul doi în clasamentul mondial.

Într-un interviu acordat celor de la Tennis Channel Asleigh Barty a afirmat că şi-ar dori ca în perioada următoare să se nască o rivalitate frumoasă între ea şi actualul lider mondial din competiţia feminină, Naomi Osaka.

"Sper că eu şi Naomi să avem viitoarea mare rivalitate din tenisul feminin. Ea a dominat masiv în ultimele 6-12 luni, a avut un parcurs grozav. Este pe locul 1 dintr-un motiv clar. A avut câteva turnee grozave şi joacă un tenis incredibil. Sunt sigură că ne vom întâlni de mai multe ori de acum înainte în meciuri mari", a spus Asleigh Barty la Tennis Channel.

Ashleigh Barty a câştigat turneul de la Roland Garros

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty, locul 8 WTA şi favorită 8, a câştigat turneul de grand slam de la Roland Garros, cea mai importantă performanţă din cariera sa.

Barty, care a jucat în premieră într-o finală de grand slam la simplu, a învins-o în ultimul act pe sportiva cehă Marketa Vondrousova, numărul 38 mondial, scor 6-1, 6-3. Finala a durat o oră şi zece minute.

Afla mai multe despre: bartynaomi osaka 

viewscnt
Articole similare