Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa conducea, dar el şi-a dat două autogoluri. Scorul final: eşec pentru semifinalista de Cupă | VIDEO

Echipa conducea, dar el şi-a dat două autogoluri. Scorul final: eşec pentru semifinalista de Cupă  | VIDEO

Premier League

Comentarii

Cât ghinion a putut să aibă o echipă din semifinalele Cupei Angliei în liga ei naţională. A pierdut cu ”ajutorul” a două autogoluri care poartă semnătura aceluiaşi jucător.

Coventry a pierdut de pe teren propriu împotriva celor de la Cardiff City, scor 1-2, în etapa a 40-a din Championship.

Cel mai mare ghinion. Şi-a dat două autogoluri şi echipa sa a pierdut meciul

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin atacantul Sims, şi toate păreau să meargă în direcţia dorită de echipa aflată la conducere.

Dar Cardiff a reuşit să întoarcă tabela şi nu oricum, ci prin două autogoluri ale aceluiaşi jucător. Ghinionistul lui Coventry s-a numit Liam Kitching, un fundaş central de 24 de ani.

Acesta şi-a trimis de două ori mingea în proprie poartă. Prima dată în minutul 29, pentru ca în minutul 67 să realizeze ”dubla”, din păcate pentru echipa sa. Astfel, Coventry a suferit un eşec cu totul surprinzător şi într-un mod inedit.

În urma acestui rezultat, gazdele rămâne pe locul 7, cu 60 de puncte, la doar patru puncte în spatele locul 6, ultimul care asigură prezenţa în play-off-ul ligii a doua engleze, loc ocupat acum de Norwich. De cealaltă parte, Cardiff ocupă locul 11, cu 56 de puncte.

Dar Coventry este un club la modă în fotbalul englez în aceste vremuri. S-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, unde se va duela cu Manchester United. În sferturi a trecut incredibil de Wolves, după ce a dat golurile calificării în minutele 90+7 şi 90+10.

Mai mult, în sezonul precedent, Coventry a fost la un pas de a ajunge şi în Premier League, dar acest vis frumos a fost curmat în finala play-off-ului de promovare de Luton Town, după 5-6 la loviturile de departajare.

Afla mai multe despre: coventrychampionshipfa cupautogol 

viewscnt
Articole similare