Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa cu pretenţii de titlu care l-a contrariat pe Panduru! Antrenorul văzut ca un salvator, în pericol? "Alţii au fost daţi afară. Mi se par lucruri ciudate"

Echipa cu pretenţii de titlu care l-a contrariat pe Panduru! Antrenorul văzut ca un salvator, în pericol? "Alţii au fost daţi afară. Mi se par lucruri ciudate"
Comentarii

Universitatea Craiova îşi poate salva sezonul prin cucerirea Cupei României, în care va juca împotriva Astrei. Totuşi, Basarab Panduru consideră că echipa e în regres cu antrenorul grec Marinos Ouzounidis.

Universitatea Craiova l-a uimit pe Basarab Panduru: "După trei luni nu poţi juca mai prost decât în prima lună"

Oltenii au ratat un nou titlu, care a fost câştigat de CFR Cluj. Adus ca un salvator în locul lui Corneliu Papură, Ouzounidis a dezamăgit cu echipele din a doua jumătate a play-off-ului: "Poţi spune ceva despre prima repriză? (n.r. - din FCSB - U Craiova 0-1) Nu-mi vine să cred că echipa asta poate juca atât de slab. În primele 10 minute ale meciului, la niciun meci nu am văzut aşa ceva, cred că Pigliacelli a atins mingea de cel puţin 10 ori. Acka, Bălaşa, Vătăjelu, toată lumea juca mingea în spate la portar. E o echipă fără idee, fără nimic, parcă nu ştiu ce să facă atunci când au mingea. La FCSB aveai patru jucători de grădiniţă, şase de clasa I. Nu înţeleg cum echipa asta poate juca atât de prost după atât timp. Bancu, Cicâldău, Marius Constantin, Papp au lipsit. Adversară a fost o echipă de grădiniţă, care ţi-a pus probleme. 

Lentoarea asta... Totul era foarte lent. Bălaşa n-a avut niciodată unde să joace. Acka nu are curaj. E o echipă fără nicio idee. Mi se par lucruri ciudate. Vii la echipă, echipa joacă fără să faci nimic, ai rezultate. Apoi pui ideile în practică, jucătorii se obişnuiesc cu ideile tale, dar nu mai joacă echipa. Când ar trebui să fie invers. La o grămadă de antrenori am văzut. După trei luni nu poţi juca mai prost decât în prima lună", a declarat Panduru despre U Craiova. 

Tehnicianul grec mai are contract cu U Craiova până în iunie 2022. 

"Am văzut alţi antrenori care au făcut lucruri mai bune şi au fost daţi afară"

"E cel mai slab joc (n.r. - al Craiovei în meciul cu FCSB). Mi-a rămas în cap şi Astra, aşa, am crezut că e repriza a treia de la Astra (Viitorul - Astra 1-0). Viitorul tău va arăta altfel dacă joci astfel? I se dă credit lui Ouzounidis. Am văzut alţi antrenori care au făcut lucruri mai bune şi au fost daţi afară", a mai spus Panduru.

U Craiova e pe locul al treilea în Liga 1, cu 40 de puncte, la cinci puncte în spatele FCSB-ului şi la 11 puncte de campioana CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: basarab pandurumarinos ouzounidisu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare