Experiențe împreună.
You are here:

Echipa de hochei Skoda de categorie U6 a participat la prima sa competiţie externă de juniori, în Ungaria

Echipa de hochei Skoda de categorie U6 a participat la prima sa competiţie externă de juniori, în Ungariagalerie foto

Hochei pe gheață

Dupa experienta competitiilor externe sustinute la inceputul lunii septembrie de catre echipele de hochei juniori la categoriile de varsta U8 si U10 antrenate de Fundatia Tiriac, a fost randul micutilor sportivi din echipa U6 Skoda sa isi demonstreze potentialul de a obtine performanta in cadrul unei serii de meciuri amicale, desfasurate recent in Ungaria, la cluburile din Budapesta si Gyor.

A fost o experienta formatoare pentru tinerii nostri hocheisti. Faptul ca au avut posibilitatea de a se intalni cu alte echipe de juniori de nivel european inca de la o varsta atat de frageda ii va ajuta, cu siguranta, sa inregistreze progrese majore in sportul pe gheata. Le multumim partenerilor nostri de la Skoda, cu sprijinul carora aceasta experienta a fost posibila”, a precizat domnul Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Delegatia Fundatiei Tiriac a fost formata din paisprezece sportivi juniori, ce alcatuiesc echipa de hochei Skoda la categoria de varsta U6. Copiii au sustinut meciuri amicale in 10 noiembrie, la Gyor si in 11 noiembrie, la Budapesta.

Intorsi in tara in data de 12 noiembrie, copiii din echipa Skoda la categoria U6 si-au reluat pregatirea sportiva sub indrumarea antrenorilor Fundatiei Tiriac, in cadrul programului derulat la patinoarul Tiriac – Telekom Arena.

viewscnt
Articole similare