Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Liga 1 care poate fi un exemplu în lupta cu noul coronavirus: ”Chiar i-am felicitat pe jucători”

Echipa din Liga 1 care poate fi un exemplu în lupta cu noul coronavirus: ”Chiar i-am felicitat pe jucători”

Superliga

Comentarii

Academica Cliceni este una dintre puţinele echipe din Liga 1 care nu au avut în acest sezon niciun caz de coronavirus. Ilie Poenaru spune că şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea serioasă pe care au avut-o până acum.

România se confruntă cu tot mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus şi fotbalul de la noi nu face excepţie. Multe dintre echipele din Liga 1 au avut măcar un caz de la începutul acestui sezon, în ciuda protocoalelor impus de organizatori. Academia Cliceni se mândreşte însă cu o performanţă de invidiat. În acest sezon, echipa ilfoveană nu a avut nici măcar un caz de îmbolnăvire cu virusul COVID-19.

”Noi, din fericire, iar am ieşit foarte bine la teste. Chiar i-am felicitat pe jucători pentru acest lucru. Sper să rămânem în continuare responsabili şi să stăm departe de acest COVID. Din păcate, sunt echipe care sunt infectate şi într-un număr destul de mare al jucătorilor, ceea ce nu este OK”, a declarat Ilie Poenaru.

Astra, ultimul exemplu de echipă decimată de coronavirus

Mai multe echipe din Liga 1 au avut mari probleme cu noul coronavirus. Ultima intrată în această listă este Astra, care înregistrează nu mai puţin de 27 de cazuri de infecţie cu coronavirus: 15 la echipa de seniori şi 12 cazuri la echipa secundă. În acest moment, Astra are la dispoziţie pentru meciul cu Dinamo un lot format din doar 14 jucători.

Afla mai multe despre: academica clinceni 

viewscnt
Articole similare