Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superliga care i-a făcut ofertă lui Ciobotariu în direct: ”Nici nu am avut curaj să îl sun!”

Echipa din Superliga care i-a făcut ofertă lui Ciobotariu în direct: ”Nici nu am avut curaj să îl sun!”

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu s-a despărţit de Sepsi şi aşteaptă oferte!

Liviu Ciobotariu a rămas fără echipă după despărţirea de Sepsi. Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, şi-a ”încercat norocul” şi i-a făcut ofertă lui Liviu Ciobotariu, chiar în direct! 

”Liviu nu cred că vine în România, nu cred că vine la Botoşani, nici nu am avut curaj să îl sun, îl mai las câteva zile, poate vine să mă ajute.

Bineînţeles că da, l-aş ruga să vină să mă ajute, uitaţi, fac o ofertă prin dumneavoastră. (n.r. la precedentul mandat al lui Ciobotariu la FC Botoşani) Atunci ne-am angajat la un telefon, nu avea echipă, eu nu eram atât de căzut ca acum, acum sunt într-o durere profundă.

Sunt soluţii, dar depinde şi de cât de mult căutăm soluţiile astea”, a declarat Valeriu Iftime, citat de Prosport.

  • Tehnicianul a mai antrenat-o pe FC Botoşani între noiembrie 2018 şi iunie 2019.

Liviu Ciobotariu a stat 26 de meciuri pe banca celor de la Sepsi OSK. A reuşit nouă victorii, opt rezultate de egalitate şi nouă eşecuri. 

A adus grupării covăsnene un trofeu (Supercupa României) şi a avut un parcurs european de apreciat, turul trei preliminar în Conference League.

Liviu Ciobotariu a mai fost antrenor la FC Naţional, CS Otopeni, Pandurii Târgu-Jiu, CF Brăila, CSMS Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu-Mureş, FC Botoşani, naţionala Libanului, Hermannstadt şi FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariubotoşanisepsi 

viewscnt
Articole similare