Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa feminină a României a dominat grupa de la Campionatul Mondial şi vrea să scrie istorie: "Asiaticele se tem de noi!"

Echipa feminină a României a dominat grupa de la Campionatul Mondial şi vrea să scrie istorie: "Asiaticele se tem de noi!"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Echipa feminină de tenis de masă a României a câştigat toate cele patru meciuri din grupă şi a ajuns între primele 16 ţări la Campionatele Mondiale din Coreea de Sud

Bernadette Szocs: “Asiaticele se tem de noi!”

Favorite ale grupei, „tricolorele” s-au impus astăzi şi în faţa Serbiei, 3-1, după ce în precedentele jocuri câştigaseră cu Singapore (3-1), Canada (3-0), Suedia (3-). Fetele merg mai departe la Mondialul de la Busan de pe prima poziţie şi îşi aşteaptă adversarul din disputa pentru optimi.

În meciul cu Serbia, Bernadette Szocs a adus două puncte, iar Andreea Dragoman, unul.

„A fost un meci greu pentru mine, nu am putut să câştig 3-0 aşa cum mi-am dorit, dar este importantă victoria şi faptul că ne-am calificat de pe primul loc” –Bernadette Szocs, componentă a naţionalei feminine de tenis de masă a României.

Fetele şi-au stabilit obiective importante la acest Campionat Mondial şi spun că presiunea le ambiţionează şi mai mult şi le obligă la rezultate bune.

„De acum încolo vom avea parte de meciuri şi mai grele, dar suntem pregătite. Ne dorim să ajungem între primele patru echipe din lume. Ştim că asiaticele se feresc de noi pentru că formăm o echipă foarte puternică” - Bernadette Szocs, componentă a naţionalei feminine de tenis de masă a României.

Băieţii se luptă cu Iran pentru locul 2

După două victorii (3-0 cu Egipt şi 3-1 cu Thailanda) şi o înfrângere (0-3 cu Portugalia) în grupă 8, pentru „tricolori” urmează mâine întâlnirea cu Iran, meci care-i poate trimite în faza următoare a competiţiei de pe poziţia a doua a grupei.

Băieţii din lotul naţional sunt optimişti înainte de duelul cu iranienii, mai ales că la ultima întâlnire directă români s-au impus.

„Forma noastră a crescut de la meci la meci, Iranul are un joc atipic, dar ultima dată noi i-am învins în 2022, aşa că avem un avantaj moral, iar şi ştiu asta. Avem nevoie de o tactică bine pusă la punct şi vom reuşi să le citim jocul” - Ovidiu Ionescu, component al lotului naţional de tenis de masă al României.

Confruntarea România-Iran are loc marţi, de la ora 06.00

În link-ul ataşat găsiţi interviuri cu sportivii loturilor naţionale, ilustraţie meci fete, ilustraţie antrenamente fete si băieţi şi mesajele „tricolorilor” pentru suporteri.

 

Afla mai multe despre: campioantul european tenis de masatenis de masaromania tenis de masa campionatul mondial 

viewscnt
Articole similare