Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa feminină de tenis de masă a României, în finala Campionatului European. Bernadette Szocs: ”Suntem pregătite să aducem trofeul”

Echipa feminină de tenis de masă a României, în finala Campionatului European. Bernadette Szocs: ”Suntem pregătite să aducem trofeul”

Sporturi

Comentarii

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat în finala Campionatului European, iar jucătoarea Bernadette Szocs a oferit prima reacţie după această performanţă.

România, în finala Campionatului European la tenis de masă feminin

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat în finala Campionatului European, după ce a trecut de selecţionata Franţei, scor 3-1.

Rezultatele meciului România-Franţa:

  • Bernadette Szocs - Prithika Pavade 3-1 (11-9, 11-6, 11-13, 11-7)
  • Elizabeta Samara - Jia Nan Yuan 1-3 (6-11, 13-11, 6-11, 3-11) 
  • Adina Diaconu - Audrey Zarif 3-1 (7-11, 11-9, 11-8, 11-5)
  • Bernadette Szocs - Jia Nan Yuan 3-1 (11-8, 11-8, 5-11, 12-10)

Echipa României este antrenată de Viorel Filimon şi Mihaela Şteff.

România va evolua în finală cu învingătoarea meciului dintre Germania şi Portugalia. Ultimul act este programat duminică.

Naţionala feminină este vicecampioana europeană en-titre, cu medaliile de argint obţinute la ediţia din 2021, din Cluj-Napoca.

Prima reacţie a lui Bernadette Szocs, după calificarea în finală

”A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta.

Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală.

Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul.

Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul”, a declarat Bernadette Szocs, după calificarea în finală.

Afla mai multe despre: tenis de masaromaniabernadette szocs 

viewscnt
Articole similare