Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa la care Gabi Enache s-a simţit persecutat: "Suporterii m-au cerut pe teren. Am intrat, am marcat, apoi antrenorul nu m-a mai băgat deloc"

Echipa la care Gabi Enache s-a simţit persecutat: "Suporterii m-au cerut pe teren. Am intrat, am marcat, apoi antrenorul nu m-a mai băgat deloc"
Comentarii

Gabi Enache (30 de ani) şi-a adus aminte de perioada în care a jucat în Serbia, la Partizan Belgrad, unde antrenorul l-ar fi nedreptăţit.

Gabi Enache consideră că a fost nedreptăţit la Partizan Belgrad

După ce a plecat de la FCSB, în 2018, Gabi Enache a ajuns în Rusia, la Rubin Kazan, iar la finalul acelui sezon a semnat cu Partizan Belgrad. 

Pentru echipa din Serbia a jucat 15 meciuri, a marcat de două ori şi a pasat decisiv o dată: ”Nu ştiu, cred că mi-a fost scris mie să se întâmple aşa. Am jucat toate meciurile la Partizan, am mers în play-off-ul Europa League. Am pierdut însă, am fost eliminaţi, şi fanii l-au dat afară pe antrenor. Pe mine m-a durut.

Am ajuns acolo, am jucat toate meciurile, dar apoi antrenorul a plecat şi lucrurile s-au schimbat. Din câte am auzit, suporterii l-au dat afară pe antrenor. Noul antrenor a venit cu doi jucători din Macedonia, doi din Muntenegru. Suporterii m-au cerut apoi pe teren, erau tot felul de comentarii. M-a băgat antrenorul şi de gura presei, nu numai la presiunile fanilor, şi am dat gol. Următorul meci am jucat, nu ştiu de ce, din minutul 88, iar în minutul 89 am dat iar gol. Apoi nu m-a mai băgat deloc”, a spus Gabi Enache la Look Sport Live.

De-a lungul carierei, fotbalistul a jucat la: CS Mioveni, Astra, FCSB, Rubin Kazan, Partizan Belgrad, Dunărea Călăraşi şi Qyzyljar SK Petropavlovsk.

Cele mai importante performanţe ale carierei le-a reuşit la Astra, unde a devenit campion în Liga 1, în 2016. De asemenea, a câştigat Cupa României şi Supercupa României cu clubul din Giurgiu. 

Afla mai multe despre: gabi enachefcsbpartizan belgradgabi enache partizan belgrad 

viewscnt
Articole similare