Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa lui Mititelu şi-a găsit stadion pe care să joace: "Vor fi bine primiţi aici". Locaţia găsită de patronul oltenilor

Echipa lui Mititelu şi-a găsit stadion pe care să joace: "Vor fi bine primiţi aici". Locaţia găsită de patronul oltenilor

Fotbal intern

Comentarii

FC Univeristatea Craiova a încheiat un acord cu Primăria Târgu Jiu pentru utilizarea noii arene din oraş care urmează să fie inaugurată vineri.

După ce stadionul a fost preluat de oficialităţile locale, acesta va putea găzdui meciurile ale divizionarei a treia care are şanse foarte mari să promoveze în liga secundă în vara anului viitor. Adrian Mititelu a făcut anunţul după ce toate detaliile colaborării au fost puse la punct. 
 
"Vom juca pe noul stadion din Târgu Jiu! Începând cu meciul următor de pe teren propriu vom juca în capitala Gorjului!", a fost declaraţia lui Mititelu pentru ediţie.ro. 
 
Edilul din Tg Jiu, Marcel Romanescu a precizat la rândul său că hotărârea de a primi FC U Craiova a fost luată în Consiliul Local, iar vineri se vor semna şi actele perteneriatului. 
 
"Eu v-am spus încă de acum o lună şi ceva că sunt om de cuvânt. Dacă la vremea respectivă am vorbit ceva cu domnul Adrian, atunci aşa rămâne. Dar mai bine spus, aşa a rămas. Stadionul nostru are o capacitate de 12.500 de locuri şi sperăm să fim o gazdă cât mai bună pentru FC Universitatea Craiova. Îi aşteptăm cu drag la noi pe stadion pe toţi iubitorii de fotbal, dar în special pe suporterii echipei dumneavoastră. Ştiu că galeria Universităţii este foarte numeroasă", a fost comentariul lui Marcel Romanescu pentru aceeaşi sursă. 

Afla mai multe despre: târgu jiufc u craiovaînchiriere arenă,  

viewscnt
Articole similare