Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pentru care va juca Dennis Man, decisă după golul fabulos cu călcâiul! "M-a sunat directorul general. Echipe interesate au fost din Franţa şi Turcia" | EXCLUSIV

Echipa pentru care va juca Dennis Man, decisă după golul fabulos cu călcâiul! "M-a sunat directorul general. Echipe interesate au fost din Franţa şi Turcia" | EXCLUSIV
Comentarii

Dennis Man (25 de ani) rămâne un fotbalist important pentru Parma, care a plătit aproximativ 13 milioane de euro, pentru a-l transfera de la FCSB. În acest sezon, reuşita fabuloasă cu călcâiul a încheiat toate discuţiile despre viitorul său, pentru moment.

Giovanni Becali a fost sunat imediat de oficialul clubului, după golul fabulos cu călcâiul reuşit de Dennis Man

Discuţii despre transferul lui Dennis Man au apărut imediat, după ce Parma a retrogradat din Serie A. Aproape de plecare a fost în urmă cu două sezoane, când a refuzat împrumutul la Salernitana, de teama unui nou picaj în Serie B, cu a doua echipă. 

În acest sezon, Dennis Man a reuşit un gol fabulos, în 166 de minute jucate până la accidentare. Parma a învins-o, în deplasare, pe Bari, scor 3-0, în cadrul 32-milor din Cupa Italiei, în urmă cu două săptămâni, iar românul a avut o reuşită fantastică. 

Dennis Man a marcat cu călcâiul, iar Parma a dorit să oprească orice tentativă de transfer. 

După meciul din Cupa Italiei, impresarul lui Dennis Man, Giovanni Becali, a fost sunat de un conducător de la Parma, care i-a transmis că tricolorul rămâne om de bază, mai ales că înţelegerea e valabilă până în iunie 2025. 

De asemenea, agentul a recunoscut că echipe din Franţa şi Turcia l-au avut pe radar. 

"Pentru Man au fost echipe interesate de împrumut cu opţiune obligatorie (n.r. - de cumpărare), din Franţa şi din Turcia, dar, după ce a dat gol cu călcâiul în cupă, am fost sunat de directorul general şi mi-a zis că va rămâne acolo (n.r. - la Parma)", a declarat Giovanni Becali, pentru Orange Sport. 

Totuşi, Dennis Man s-a accidentat şi va rata meciurile echipei naţionale din septembrie, cu Israel şi Kosovo. 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man parmagiovanni becali 

viewscnt
Articole similare