Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa SUA şi-a anunţat lotul pentru Jocurile Olimpice. Starurile din NBA care vor fi prezente la Tokyo

Echipa SUA şi-a anunţat lotul pentru Jocurile Olimpice. Starurile din NBA care vor fi prezente la Tokyo

Jocurile olimpice

Comentarii

Statele Unite ale Americii vizează din nou medalia de aur la Jocurile Olimpice, iar pentru a nu exista surprize, câteva dintre cele mai mari staruri din NBA au răspuns convocărilor pentru deplasarea din Tokyo.

Bam Adebayo (Miami Heat), Bradley Beal (Washington Wizards), Devin Booker (Phoenix Suns), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Jerami Grant (Detroit Pistons), Draymond Green (Golden State Warriors), Jrue Holiday (Milwaukee Bucks), Zach LaVine (Chicago Bulls), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kevin Love (Cleveland Cavaliers), Khris Middleton (Milwaukee Bucks) şi Jayson Tatum (Boston Celtics) sunt jucătorii care vor evolua sub comanda experimentatului antrenor Gregg Popovich.

  • Americanii au cucerit medaliile de aur la ultimele trei ediţii ale Jocurilor Olimpice, în 2008, 2012 şi 2016

Ultima dată când echipa SUA a pierdut un meci la Jocurile Olimpice s-a întâmplat în 2004, la Atena, când, în semifinale, americanii au cedat în faţa Argentinei, scor 81-89.

Echipa pregătită de Popovich vine şi după prestaţiile dezamăgitoare de la Campionatul Mondial de bashet din 2019, unde a pierdut 2 meciuri, cu Turcia şi cu Franţa, dar fără a beneficia de numele importante care se regăsesc acum în lotul pentru Jocurile Olimpice.

Kevin Durant ar putea deveni cel mai bun marcator din istoria Statelor Unite ale Americii. Starul de la Nets se află pe locul 2 în acest moment cu 311 puncte, la doar 25 de puncte de liderul absolut, Carmelo Anthony.

Conform caselor de pariuri, SUA este marea favorită, urmată de campioana mondială şi, totodată, vicecampioană olimpică Spania. Pe locurile 3 şi 4 se află Serbia şi Franţa.

Articol scris de: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: kevin durant 

viewscnt
Articole similare