Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa vedetelor trecute prin Superliga arată impresionant pe hârtie! Dezbaterea: câţi au fost "ţepe" şi cine a impresionat? EXCLUSIV

Echipa vedetelor trecute prin Superliga arată impresionant pe hârtie! Dezbaterea: câţi au fost "ţepe" şi cine a impresionat? EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Fotbalul românesc a reuşit să atragă, de-a lungul anilor, fotbalişti care au activat, într-un anumit punct al carierei, la echipe importante din Europa, precum: Real Madrid, Barcelona, Inter, Manchester City, Sevilla sau Liverpool. Nu toţi au confirmat şi în Superliga şi anumite chiar au putut fi considerate în dezavantajul cluburilor din România.

Cum arată un prim 11 şi rezervele, într-o echipă formată din fotbalişti celebri trecuţi prin fotbalul românesc

MM Stoica: "Fotbal ştiu toţi, clar, dar nu l-ai cumpăra pe vreunul"

Conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, a privit lista şi a tras câteva concluzii despre ce au însemnat aceste mutări, în România. 

"Şi Sixto Peralta a a jucat la CFR, n-a fost pasager, avea şi vârstă bună. Pe Aleix Garcia îl vedem acum, nu-l văzusem atunci. Din primii 11, Peralta n-a prea fost pe la Inter. 

Cine a făcut ceva prin România? Fotbal ştiu toţi, clar. Eu aş face o referire la Kurtic, că a jucat mereu la Craiova. Kurtic se vedea că ştie jocul, doar că nu mai avea agresivitate. Dacă era Screciu lângă el să-l laşi un fel de Tachtsidis la CFR Cluj, că şi Tachtsidis a jucat la Roma, iar el chiar e bun, parcă e din ce în ce mai bun. 

Fernandez nu poţi să spui că a fost la Real Madrid, doar s-a antrenat cu Real Madrid. 

Cred că sunt asumate aceste mutări, nu l-ai cumpăra pe vreunul", a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

De asemenea, expertul Orange Sport a recunoscut că FCSB a avut şansa să transfere fotbalişti celebri, inclusiv pe Claudio Caniggia. 

În schimb, comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, a fost de părere că răbdarea a lipsit în privinţa anumitor fotbalişti celebri ajunşi prin Superliga şi a făcut referire la ruptura dintre CFR Cluj şi Konoplyanka. 

"Trebuie să ai răbdare, nu înţeleg ce vor aceşti patroni. Ce voia Varga? Să vină Konoplyanka cu trei meciuri la Kielce şi să rupă norii? Păi, nu ai răbdare. Sunt chestii de laudă, te lauzi şi tu cine joacă la tine la echipă", a declarat Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: vedete superligafotbalisti celebri in superligamm stoica 

viewscnt
Articole similare