Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A revenit în Superliga! Fotbalistul de care Gigi Becali a scăpat în urmă cu un an a semnat. Două transferuri anunţate azi

OFICIAL | A revenit în Superliga! Fotbalistul de care Gigi Becali a scăpat în urmă cu un an a semnat. Două transferuri anunţate azi

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a anunţat, joi, două transferuri pentru restul sezonului. Printre cei sosiţi se numără şi unul dintre fotbaliştii de care Gigi Becali s-a debarasat de la FCSB, în ianuarie 2023.

Transfer important la Poli Iaşi! L-a adus pe Rachid Bouhenna

Fundaşul Rachid Bouhenna a semnat contractul cu Poli Iaşi, a anunţat, joi, clubul din Superliga.

Experimentatul fundaş central de 32 de ani a mai evoluat în România la Sepsi, CFR Cluj şi FCSB.

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, la începutul carierei, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În 2021, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României, iar în 2022 a jucat pentru FCSB.

Hamza Saghiri a semnat cu Poli Iaşi

Mijlocaşul german Hamza Saghiri, în vârstă de 27 de ani, a semnat contractul cu Poli Iaşi. 

Format la academia celor de la Aachen, Hamza vine de la Viktoria Koln, din liga a treia din Germania. 

"Mult succes în Copou, Hamza!", i-au urat moldovenii. 

În această perioadă, Poli Iaşi a încercat să aducă şi trei fotbalişti de la FCSB, dar s-a retras după ce le-a aflat salariile. 

Poli Iaşi se va pregăti în România pentru reluarea Superligii, iar la reunire Leo Grozavu a avut următorii fotbalişti sub comandă:

Portarii Ionuţ Ailenei şi Silviu Lung, precum şi jucătorii de câmp Marius Martac, Claudiu Belu, Diego Dumbravă, Nicolas Samayoa, Florin Ilie, Matija Katanec, Răzvan Tincu, Denis Ciobanu, Alexandru Core, Rachid Bouhenna, Ştefan Ştefanovici, Rareş Ispas, Diego Farcaş, Gabriel Vaşvari, Mihai Bordeianu, Alin Roman, Vlad Ilie, Julian Marchioni, Cătălin Itu, Alexandru Hrib, Robert Ion, Antonio Dumitru, Andrei Gheorghiţă, Hamza Saghiri, Sergiu Buş, Shayon Harrison şi Karim Sătmărean.

Afla mai multe despre: rachid bouhennatransferuri poli iasirachid bouhenna superliga 

viewscnt
Articole similare