Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri de top pentru salvarea de la retrogradare. Un jucător experimentat trecut pe la FCSB şi CFR, printre noutăţile pregătite

Întăriri de top pentru salvarea de la retrogradare. Un jucător experimentat trecut pe la FCSB şi CFR, printre noutăţile pregătite

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi pregăteşte a doua parte a sezonului din Superligă, la capătul caruia are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Poli Iaşi are planuri mari pentru noul an, iar conducerea clubului din Copou vor să-i pună la dispoziţie lui Leo Grozavu un lot capabil să se salveze de la retrogradare la finalul sezonului.

Poli Iaşi, întărire cu un jucător cu trecut în fotbalul românesc

Astfel, formaţia ieşeană va primi două întăriri importante. Fundaşul Rachid Bouhenna şi mijlocaşul Hamza Saghiri vor ajunge la Poli Iaşi, conform Gsp.

Primul dintrei ei, Bouhenna, este un nume cunoscut în fotbalul românesc, după perioadele petrecute la Sepsi (2019-2021), CFR Cluj (2021-2022) şi FCSB (2022- ianuarie 2023).

În urma despărţirii produse de FCSB (9 meciuri), la începutul anului trecut, fundaşul central a semnat cu grecii de la Ionikos Nikeas, unde a rămas până în vară. Iar de atunci, este liber de contract.

Dar acum, apărătorul de 32 de ani este foarte aproape de a ajunge la Poli Iaşi şi să fie o piesă importantă pentru Leo Grozavu în a doua parte a sezonului.

Cel de-al doilea, Hamza Saghiri, este un mijlocaş central german în vârstă de 26 de ani, pentru care ar fi prima experienţă în România.

A evoluat la mai multe echipe din Germania, printre care Viktoria Koln şi Mannheim, iar din vară este şi el liber de contract. Este cotat la 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: poli iasirachid bouhennacfr clujsepsihamza saghirisuperliga 

viewscnt
Articole similare