Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eden Hazard a revenit la antrenamentele Realului, cu 4 kilograme în minus

Eden Hazard a revenit la antrenamentele Realului, cu 4 kilograme în minus

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard se apropie de revenire, după cea mai recentă accidentare. Belgianul a petrecut mai mult timp pe masa de tratament decât în teren, de la semnarea cu ”los blancos”. Acum, însă, conform jurnalistului Jose Luis Sanchez, jucătorul de 30 de ani a depus un efort să piardă câteva kilograme, în speranţa că îl va ajuta să revină mai repede în teren.

Eden Hazard încearcă să revină în teren cât mai repede şi este mai pregătit ca niciodată, după ultima sa accidentare. Fostul jucător al lui Chelsea şi Lille a părut blestemat de când a venit pe Bernabeu şi după ce reuşise să lege câteva meciuri bune, s-a accidentat din nou la începutul acestei luni. Hazard se apropie însă de revenire şi a reuşit chiar să mai piardă din kilograme, după ce au fost tot felul de discuţii despre greutatea sa, în ultimele 18 luni.

Real Madrid a plătit peste 100 de milioane de euro pentru starul belgian, dar accidentările constante l-au oprit din a avea vreun impact adevărat. Mai mult, coform transfermarkt, Hazard ar mai valora acum doar 50 de milioane de euro, mai puţin de jumătate din cât au plătit ”los blancos” pentru el.

Afla mai multe despre: real madrideden hazard 

viewscnt
Articole similare