Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Edi face echipa să joace, să nu fie vedete” Plusuri şi minusuri după debutul lui Iordănescu la FCSB

”Edi face echipa să joace, să nu fie vedete” Plusuri şi minusuri după debutul lui Iordănescu la FCSB

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a debutat ieri la FCSB, împotriva formaţiei Sepsi Sf. Gheorghe, scor final 1-1.

Pentru FCSB a marcat Florin Tănase, în minutul 58, iar pentru Sepsi a punctat Aganovici '36. În minutul 67, Vlad a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea. Lovitura a fost acordată după un fault al lui Ovidiu Popescu asupra lui Păun.

Ioan Ovidiu Sabău şi Eric de Oliveira au analizat debutul lui Iordănescu Jr. pe banca tehnică a FCSB-ului.

“A fost un meci bun făcut de Sepsi. Edi are mult de muncă la FCSB, sunt mulţi jucători sub nivelul lor. Mă refer la Coman, Tănase. Sepsi a avut atitudine, ca în vremurile bune, când juca de la egal la egal cu orice echipă din campionat. FCSB încă nu arată cum trebuie, Vinicius a fost destul de modest la construcţie. Vlad e de apreciat, are caracter. Trebuie să apreciem corect meciul. Ocaziile mari le-a avut Sepsi. Sigur că în unele momente a dominat FCSB, a avut o posesie mai bună, dar Sepsi s-a retras deliberat şi a încercat pe contraatac.

Edi e nemulţumit pentru echipa nu joacă bine colectiv, joacă destul de lent, nu fac un presing colectiv”

FCSB e o echipă cu multe probleme, dar Edi Iordănescu le ştia foarte bine. Cum a spus, are mult de muncă, dar ştia la ce s-a dus. A avut doar patru zile la dispoziţie, e foarte greu să schimbi maniera. Mi s-a părut o reacţie firească a jucătorilor atunci când schimbi antrenorul. Au fost implicaţi, dar nu s-a văzut o consistenţă, n-au fost trasee de joc, n-a fost o echipă organizată. Să vedem dacă ce va cere pot aceşti jucători să dea, câtă răbdare va avea patronul clubului. Edi e nemulţumit pentru echipa nu joacă bine colectiv, joacă destul de lent, nu fac un presing colectiv”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

„Edi Iordănescu trebuie să găsească o soluţie, un jucător care să-l ajute”

“Mi-a plăcut foarte tare Sepsi cum a jucat. Se pare că după atâtea meciuri slabe, astăzi au arătat ca echipa din sezonul trecut. Cred că puteau să câştige meciul. Cu siguranţă s-a simţit lipsa lui Moruţan, e un jucător care punea probleme. Dar FCSB nu poate să plângă după Moruţan, trebuie să meargă înainte. Edi Iordănescu trebuie să găsească o soluţie, un jucător care să-l ajute. Edi asta face cel mai bine, face toată echipa să joace, să nu fie o vedetă. După cum joacă FCSB, obiectivul ar trebui să fie play-off şi locul 2-3”, a spus Eric de Oliveira.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare