Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a luat în calcul cel mai negru scenariu după Young Boys - CFR Cluj 2-1: "Îmi fuge mintea şi la scandalul cu brigada din România de acum câteva zile"

Edi Iordănescu a luat în calcul cel mai negru scenariu după Young Boys - CFR Cluj 2-1: "Îmi fuge mintea şi la scandalul cu brigada din România de acum câteva zile"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a condamnat arbitrajul din parta cu Young Boys, din Europa League, şi în cadrul conferinţei de presă.

Edi Iordănescu, după Young Boys - CFR Cluj 2-1

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

Noul antrenor, Edi Iordănescu, a recunoscut că se teme de un scenariu negru, după scandalul de la PSG - Istanbul BB, cu brigada condusă de Ovidiu Haţegan: 

"(n.r. - Ce şanse ar fi avut echipa cu dumneavoastră de la începutul campaniei?) Mi-ar plăcea să răspund la întrebare, dar ar însemna să speculez mult. Contează că am fost cu calificarea pe masă. Sigur, am plecat cu şansa a doua, dar doar o nedreptate mare a făcut ca CFR să nu meargă în primăvara europeană. Felicit echipa! A venit acest moment gestionat greşit de arbitru. 

Nu ştiu ce explicaţie poate avea brigada de arbitrii. Nici echipa gazdă nu a solicitat nimic, doar brigada a văzut acea lovitură, care nu a fost. E un contact din dinamică. Nu poţi acorda penalty în minutul 90 şi să întorci calificarea într-o astfel de manieră. Chiar dacă nu vreau să cred sta, dar îmi fuge mintea şi la scandalul cu brigada din România de acum câteva zile şi aş vreau să cred că n-a avut nicio legătura cu ce s-a întâmplat în această seară", a declarat Edi Iordănescu, în cadrul conferinţei de presă de după Young Boys - CFR Cluj 2-1.  

Afla mai multe despre: cfr cluj edi iordanescuyoung boys cfr clujyoung boys cfr cluj europa league 

viewscnt
Articole similare