Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a ocolit meciul FCSB - Botoşani 2-1: "Mă uit la ce-mi pofteşte inima". Ce a spus după ce CFR Cluj a revenit pe primul loc

Edi Iordănescu a ocolit meciul FCSB - Botoşani 2-1: "Mă uit la ce-mi pofteşte inima". Ce a spus după ce CFR Cluj a revenit pe primul loc

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a oferit o primă reacţie după ce campioana s-a impus cu 1-0 în faţa lui Sepsi.

Edi Iordănescu, după Sepsi - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a II-a a play-off-ului Ligii I.

"Echipa a răspuns bine, a muncit, am fost mai pragmatici decât în ultima perioadă. Am pus trei puncte importante în clasament. E greu să câştigi la Sfântu Gheorghe. îmi felicit băieţii. Vestea proastă e că mâine suntem pe drum şi ne pregătim pentru Craiova. 

E greu să joci din trei în trei zile, iar anumite jocuri suferă la capitolul estetic. Craiova e o echipă valoroasă, e care pe care, ei vin motivaţi, e un joc deschis oricărui rezultat, iar, dacă vom câştiga, luăm o opţiune importantă la titlu. 

Tocmai pe acela nu l-am văzut (n.r. - FCSB - Botoşani 2-1). S-a terminat jocul nostru foarte târziu, a fost timpul foarte scurt. Când am ajuns acasă, jocul era deja început şi am preferat un alt joc. Oricum îl voi revedea, când îl voi analiza. Vom întâlni ambele echipe. Nu prea scap jocuri, dar aşa am considerat atunci şi nu cred că poate să îmi facă nimeni programul. Mă uit la ce îmi pofteşte sufletul", a declarat Edi Iordănescu. 

CFR Cluj a urcat pe primul loc în Liga 1, cu 38 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul secund, cu 36 de puncte, dar cu un meci mai puţin. U Craiova e ultima de pe podium, cu 31 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujsepsi cfr cluj 

viewscnt
Articole similare