Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a răbufnit! Mesaj pentru Gigi Becali: "Special nu-l mai iau pe Octavian Popescu"

Edi Iordănescu a răbufnit! Mesaj pentru Gigi Becali: "Special nu-l mai iau pe Octavian Popescu"
Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) i-ar putea face mai mult rău decât bine lui Octavian Popescu (19 ani), "wonderkidul" de la FCSB care a marcat un gol spectaculos şi a adus victoria cu FC Voluntari (1-0, pe Arena Naţională). Edi Iordănescu îl are în vederi pentru convocare, dar din cauza lui Gigi Becali ar putea să nu-l mai ia la naţională.

Edi Iordănescu a răbufnit! Mesaj pentru Gigi Becali: "Special nu-l mai iau pe Octavian Popescu"

Octavian Popescu l-a încântat pe Gigi Becali prin golul marcat contra Voluntariului, cu un şut de la 30 de metri, iar patronul FCSB a declarat că Edi Iordănescu trebuie să-l ia la echipa naţională a României ca să nu "clacheze la fel ca toţi care au făcut împotriva mea".

Atitudinea şi cuvintele lui Gigi Becali l-au deranjat foarte tare pe Edi Iordănescu, antrenor care oricum îl avea în vederi pe Octavian Popescu. Site-ul gsp.ro scrie că selecţionerul le-a transmis şefilor FRF că dacă Gigi Becali continuă cu declaraţiile şi presiunea asupra sa, special nu-l va mai convoca pe Octavian Popescu, deşi este mulţumit de cum evoluează jucătorul.

Octavian Popescu a marcat şapte goluri şi a livrat trei pase de gol în 28 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile acestui sezon.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ce a declarata despre convocarea lui Octavian Popescu la echipa naţională

După evoluţia cu care l-a încântat, în meciul cu FC Voluntari, Gigi Becali a spus că dacă Edi Iordănescu nu-l convoacă pe Octavian Popescu la echipa naţională mare "habar nu are de fotbal".

"Dacă Edi nu-l convoacă, înseamnă că habar nu are fotbal. E cel mai bun fotbalist din România. Nu-i iei mingea, driblează, pasează. E ca Neymar, se apropie de Neymar, când era la Barcelona. Poate chiar să-l depăşească. Nu pierde mingea, intră, face, drege.

Cum să te întrebi dacă nu-l ia? Dacă nu-l iei, cum să te mai califici? Uite, ăştia distrug... Dacă Tavi Popescu nu e convocat, înseamnă că nu ştie fotbal sau are mintea întunecată. Astfel va claca precum alţii care au făcut împotriva mea. Dumnezeu vede. Revenind la Tavi Popescu. E cel mai bun jucător român. Nu există jucător ca Tavi Popescu. E vreodată înlocuit? De ce? Pentru că el nu iese niciodată din joc. Când are mingea nu o pierde niciodată.

Să mă ierte Hagi, dar Tavi o să-l depăşească. Ce să vorbim despre Dobrin sau Balaci? Popescu e cel mai mare geniu din fotbalul românesc", a spus Gigi Becali, la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescuoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare