Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu are primă pentru titlu, dar nu crede că Astra are prea multe şanse: ”Rămânem realişti”

Edi Iordănescu are primă pentru titlu, dar nu crede că Astra are prea multe şanse: ”Rămânem realişti”

Superliga

Comentarii

Astra debutează în play-off-ul Ligii 1 contra lui CS U Craiova, pe ”Oblemenco”, sâmbătă, de la 20:45, pe Telekom Sport 1. Edi Iordănescu spune că este unul dintre cele mai dificile meciuri.

Edi Iordănescu este de părere că prima etapă din play-off i-a rezervat un adversar foarte dificil. Antrenorul Astrei spune că CS U Craiova este una dintre candidatele la titlu, o echipă care este pregătită de un antrenor foarte valoros. Edi Iordănescu susţine că CS U are prima şansă:

”Am închis o perioadă de succes şi mă bucur că ne vom regăsi printre cele mai valoroase echipe ale competiţiei. Vom întâlni un adversar extrem de valoros, care traversează o perioadă foarte bună. În campionat se află pe o pozitie care îi conferă speranţe pentru titlu şi este o candidată la titlu. Au un antrenor italian care vine de la un anumit nivel şi propune o filozofie de joc foarte interesantă. E un joc în care trebuie să recunoaştem că, cel puţin calculul hârtiei, spune că CS U pleacă favorită [...] Craiova ştiu că îşi doreşte titlul, chiar dacă nu recunoaşte public şi am văzut că şi Mangia cam evită să pronunţe acest cuvânt, titlul, însă sunt sigur că toţi speră”, a declarat Edi Iordănescu.

Iordănescu jr. este de părere că Astra nu are şanse la titlu, dar a recunoscut că are în contract primă specială dacă termină pe primul loc în campionat:

(n.r. întrebat dacă Astra speră la titlu) Nu, Astra rămâne realistă. Întotdeauna visezi să faci lucruri bune. Vom încerca să terminăm cât mai sus. Eu şi staff-ul meu avem în contract o astfel de primă. Avem în contract pentru că eu aşa am negociat, am cerut prime pentru titlu, pentru Cupă, pentru clasarea pe poziţie de cupă europeană, pentru intrare în grupe la anul”, a mai spus Edi Iordănescu.
 

Afla mai multe despre: astraedi iordanesculiga 1cs u craiova 

viewscnt
Articole similare