Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, doar cuvinte de laudă pentru FCSB înaintea meciului direct: "O echipă foarte valoroasă, de departe cel mai bun atac!"

Edi Iordănescu, doar cuvinte de laudă pentru FCSB înaintea meciului direct: "O echipă foarte valoroasă, de departe cel mai bun atac!"

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul CFR-ului, a vorbit la conferinţa de presă dinainte de meciul cu FCSB, derby-ul care va avea loc duminică, 13 decembrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Tehnicianul care l-a înlocuit pe Dan Petrescu a lăudat FCSB şi şi-a pus echipa în gardă înainte de întâlnirea directă. Edi Iordănescu a spus că FCSB are cel mai bun atac din campionat, dar totuşi CFR Cluj trebuie să câştige partida. Înaintea derby-ului, FCSB e lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce CFR are 24 de puncte, pe locul trei.

"Eu spun că întâlnim nu doar o echipă foarte valrooasă a competiţiei, cu multă calitate individuală, întâlnim echipa momentului pentru că vin după 7 victorii consecutive şi este extrem de greu să reuşeşti un asemena parcurs.  Este echipa care are de departe cel mai bun atac, vedeţi ce spun cifrele, are dublu goluri marcate faţă de urmăritoare. E o echipă care are multă calitate individuală, are mijloace, are jucători extrem de talentaţi

Am încredre necondiţionată în echipă şi cu siguranţă că îmi voi asuma total rezultatul. E o echipă care atacă foarte bine poziţional, este o echipă care are foarte bună mobilitate, are energie pentru că sunt mulţi jucători foarte tineri. Are şi multe zile în faţa noastră pentru a pregăti această confruntare.

E un joc pe care trebuie să îl câştigăm, trebuie să ne apropiem, să recuperăm distanţa."
, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Meciul CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, 13 decembrie, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare