Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, eliminat pentru proteste, în UTA-CFR 0-1. Ce a spus secundul despre faza care a dus la eliminarea tehnicianului campioanei

Edi Iordănescu, eliminat pentru proteste, în UTA-CFR 0-1. Ce a spus secundul despre faza care a dus la eliminarea tehnicianului campioanei

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a făcut deplasarea la Arad pentru a juca cu UTA, în etapa 26 din Liga 1. Clujenii s-au impus cu scorul de 1-0 datorită golului lui Vinicius, din minutul 68. Partida nu a fost lispită de controverse, după ce tehnicianul ”feroviarilor”, Edi Iordănescu, a fost eliminat pentru proteste în minutul 65.

CFR Cluj a reuşit să obţină cele 3 puncte în deplasare, la Arad, dar victoria campioanei a fost eclipsată de un moment de controversă. Tehnicianul Edi Iordănescu a protestat faţă decizia arbitrului, care a decis să nu acorde un corner echipei sale, centralul luând decizia de a-i acorda cartonaşul roşu.

Astfel, la finalul partidei, secundul CFR-ului, Vergil Andronache, a fost cel ce a discutat cu presa, iar acesta a dezvăluit că este de părere că eliminarea antrenorului ”feroviarilor” nu era fost necesară.

Ce a spus secundul despre conduita tehnicianului clujenilor

”Aşa este în fotbal, meseria de antrenor nu este una uşoară. El a considerat că a fost aproape de fază, aşa a văzut, dar cred că a fost un exces de zel din partea arbitrului. Trebuie să înţeleagă că şi antrenorii sunt oameni, cu atât mai mult cu cât Edi mereu le-a ţinut partea şi i-a înţeles. Cred că ar fi trebuit să-l înţeleagă şi domnul arbitru.

Toate meciurile sunt extraordinar de grele. Când joci cu echipa campioană te motivezi la maxim, este logic să se întâmple aşa. Este bine că am câştigat trei puncte, pentru că vor conta foarte mult la final de campionat. Este important ce se întâmplă în ultima etapă de playoff şi cine este cel mai bun să fie campion”, a declarat Vergil Andronache.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare