Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a dat "interzis" la transfer lui Tănase: "Nu sunt pregătit să mai pierd jucători!". Care e situaţia lui Keşeru

Edi Iordănescu i-a dat "interzis" la transfer lui Tănase: "Nu sunt pregătit să mai pierd jucători!". Care e situaţia lui Keşeru

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul FCSB, a vorbit despre venirea lui Claudiu Keşeru (34 de ani) la FCSB şi a spus că nu e pregătit să mai piardă jucători când a fost întrebat despre o eventuală plecare a lui Florin Tănase (26 de ani), căpitanul roş-albaştrilor.

Edi Iordănescu i-a dat "interzis" la transfer lui Tănase: "Nu sunt pregătit să mai pierd jucători!"

FCSB i-a pierdut pe Olimpiu Moruţan, vândut la Galatasaray, şi Florinel Coman, accidentat, iar acum Gigi Becali caută să completeze lotul lui Edi Iordănescu. Antrenorul FCSB-ului a spus că nu e pregătit să mai piardă şi alţi jucători, aluzie la o eventuală plecare a lui Tănase, şi a vorbit despre transferul lui Keşeru.

„Nu mai sunt pregătit să mai pierd jucători, deja vorbim de reconstrucţie, în ultimele şase luni au plecat Man, Moruţan, s-a accidentat Coman, orice plecare înseamnă că trebuie să îi pui în loc, să pregăteşti. O să vedeţi că ne vom bate pentru titlu, experienţa mă face să fiu liniştit şi să mă focusez pe ce am de făcut”, a spus tehnicianul, la conferinţa de presă.

În ceea ce-l priveşte pe Claudiu Keşeru, Edi Iordănescu a spus că a discutat deja cu viitorul atacant al FCSB, dar încă actele mutării nu sunt semnate: „Keşeru e anunţat, oficial probabil nu s-au semnat actele încă, aştept şi eu confirmarea. Am vorbit şi cu Claudiu aseară, îmi doresc să se rezolve. Avem nevoie de întăriri, nu vreau mulţi jucători, 2-3, dar sunt poziţii descoperite. În zona lui Florinel, Moruţan, la flancuri, wingeri, nu avem soluţii, e nevoie de soluţii acolo. Aveam nevoie de un atacant, un winger şi probabil un mijlocaş de creaţie”, a mai spus Edi Iordănescu.

În afara lui Keşeru, FCSB îi mai doreşte pe Hervin Ongenda de la FC Botoşani, Vali Gheorghe de la Astra şi Deian Sorescu de la Dinamo.

Afla mai multe despre: edi iordanescutanasekeserutransferurifcsb 

viewscnt
Articole similare